- Reaksiyon puanı
- 2,799
coğrafya düşük vermiş kim bilir ne yaptın?Ekli dosyayı görüntüle 135448
Çok kötü notlar... Online eğitim diye performans notlarından kurtardım en azından. Sonum hayrola. :d
Bilgisayardan girmeye üşendiğim için telefondan fotoğraflarını atıyorum.İyi bence zaten sınavların notlarını hocalar WP'den atmış onlarda 100 gelmiş,bence iyi.Karneleri görelim. (Bilgilerinizi saklamayı unutmayın)
ortalamam100.pngBenim karnem hepinizden iyi.
Çünkü çoğunluk ortaokul ve notlar bilerek 100 veriliyor.Neden herkesin notları 100 ?
Bizde çıkmıyor e karne kardeşim 9. Sınıf e okula giriyoruz ama e karne diye birşey yok ?@Trrrek Çillo karabasan, çoktan karneler verildi.
Nasıl çıkmıyor? Burada attım işte karne.Bizde çıkmıyor e karne kardeşim 9. Sınıf e okula giriyoruz ama e karne diye birşey yok ?
Benim karnem hepinizden iyi.
ne hikmetse notlarımız aynıBenim karnem hepinizden iyi.
Yok ya özel olarak derse katılmayanlar dışında herkese öyle yaptı. :dcoğrafya düşük vermiş kim bilir ne yaptın?
Ağabey birşey soracağım sen yazılım mühendisi misin ?Karneleri görelim. (Bilgilerinizi saklamayı unutmayın)
Evet canlı derse katılımlara göre sözlü puanı veriyorlar10. sınıfım. Acaba ders katılımlarına göre mi verecekler ?
Lise için miEvet canlı derse katılımlara göre sözlü puanı veriyorlar
Benim bildiğim herkes için geçerliLise için miÖyle ise çok iyi olur.
Kaldırım mühendisi..Ağabey birşey soracağım sen yazılım mühendisi misin ?
Sınavlar 2. Dönem yapılacak. Sınav notu onlar olacak sözlüler de derse katılım.Lise için miÖyle ise çok iyi olur.
İlk ve orta okullar 100 aldı tüm derslerden. (Bedavadan)Benim bildiğim herkes için geçerli
Hayır almadımSınavlar 2. Dönem yapılacak. Sınav notu onlar olacak sözlüler de derse katılım.
İlk ve orta okullar 100 aldı tüm derslerden. (Bedavadan)
O kısım doğru,bu arada bize okullar kapanmadan önce sınavları yaptılar ve e okul'a eklememişler,normalde eklenmesi gerekmez miydi?Sınavlar 2. Dönem yapılacak. Sınav notu onlar olacak sözlüler de derse katılım.
İlk ve orta okullar 100 aldı tüm derslerden. (Bedavadan)
Hiç bir sınavmı girilmemiş?O kısım doğru,bu arada bize okullar kapanmadan önce sınavları yaptılar ve e okul'a eklememişler,normalde eklenmesi gerekmez miydi?
Hayır,sadece bu ders içi etkinlikleri eklemişler sanırım.Hiç bir sınavmı girilmemiş?
bize de yaptılar ama girmedilerO kısım doğru,bu arada bize okullar kapanmadan önce sınavları yaptılar ve e okul'a eklememişler,normalde eklenmesi gerekmez miydi?
Bizimki eklemişlerdi , ancak sınavlar iptal oldu sözlüler geçerli oldu.O kısım doğru,bu arada bize okullar kapanmadan önce sınavları yaptılar ve e okul'a eklememişler,normalde eklenmesi gerekmez miydi?
Sınav olduysanız başkaa.Hayır almadımFenci büyük ihtimal sınavdan 79 aldım diye 95 verdi sözlüyü.
Çok ilginç.O kısım doğru,bu arada bize okullar kapanmadan önce sınavları yaptılar ve e okul'a eklememişler,normalde eklenmesi gerekmez miydi?
Olduk ancak hiçbir işe yaramadı gibi bir şey iptal ettiler sonradan.Sınav olduysanız başkaa.
Çok ilginç.
bize de aynı olduOlduk ancak hiçbir işe yaramadı gibi bir şey iptal ettiler sonradan.