- Konuyu başlatan
Trrrek Çillo karabasan
Profesör
Zeki çocuk seniOrtalamam 100 olmuş herşey yüz benim ufuk abi

Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu yıl şanslıydınız bedava takdir yaniZeki çocuk seni![]()

Zeki çocuk seniOrtalamam 100 olmuş herşey yüz benim ufuk abi
Bu yıl şanslıydınız bedava takdir yaniZeki çocuk seni![]()
Öncedende taktir aldım 200-250 tl ye bilinmedik bir markadan akıllı saat alıcamZeki çocuk seni
Bu yıl şanslıydınız bedava takdir yani![]()
12000 tl lik laptop alıyordun karne hediyesi? Bak ortalama da 100Öncedende taktir aldım 200-250 tl ye bilinmedik bir markadan akıllı saat alıcam
Ps 4 PRO alabilirler oda belki iPhone 8 istedim onara yanaşmadılar12000 tl lik laptop alıyordun karne hediyesi? Bak ortalama da 100
Vayy takdir almış 200 250 tl saat alcan demek ben takdir alsaydım zamanında şahin isterdim babamdanÖncedende taktir aldım 200-250 tl ye bilinmedik bir markadan akıllı saat alıcam
Ps4 pro almayabilirler slim deseydin keşke belki alırlar nede olsa pro dan ucuzPs 4 PRO alabilirler oda belki iPhone 8 istedim onara yanaşmadılar
ben ilkokulda takdir aldığımda babam gofret almıştı mutluluktan uçuyordum.Ps 4 PRO alabilirler oda belki iPhone 8 istedim onara yanaşmadılar
Abi sslında 2. El bol oyunlu bir ps 4 yada iPhone 8 bekliyorumda hiç birşey olmayacak ailemle karne hediyesi seçeceğiz orada ps 4 de var iPhone 8 de çok azda olsa şans varVayy takdir almış 200 250 tl saat alcan demek ben takdir alsaydım zamanında şahin isterdim babamdan
Ps4 pro almayabilirler slim deseydin keşke belki alırlar nede olsa pro dan ucuz
Yaş ?ben ilkokulda takdir aldığımda babam gofret almıştı mutluluktan uçuyordum.
Hahahahaha seni kandırıyorlar haberin yokmuş masum seniben ilkokulda takdir aldığımda babam gofret almıştı mutluluktan uçuyordum.
Abi bence baban seni biraz yemiş yaben ilkokulda takdir aldığımda babam gofret almıştı mutluluktan uçuyordum.
Ps4 alman daha iyi oyun oynar arkadaş ortamı kurarsın eminim bunda iPhone abartı kardeş 2000tl bandında iPhone'un kat ve kat güzel telefonlar varAbi sslında 2. El bol oyunlu bir ps 4 yada iPhone 8 bekliyorumda hiç birşey olmayacak ailemle karne hediyesi seçeceğiz orada ps 4 de var iPhone 8 de çok azda olsa şans var
Yaş ?
En azından ortaokulda okuyup beleş takdir alıp ailemden iphone 8 istemiyorum.Hahahahaha seni kandırıyorlar haberin yokmuş masum seni
2.rl bol oyunlu arıyorumPs4 alman daha iyi oyun oynar arkadaş ortamı kurarsın eminim bunda iPhone abartı kardeş 2000tl bandında iPhone'un kat ve kat güzel telefonlar var
Hayda dönüp dolaşıp herkes bana laf atıyo forumdaEn azından ortaokulda okuyup beleş takdir alıp ailemden iphone 8 istemiyorum.![]()
2. El tamamda oyun çok dert etmene gerek olmaz diye düşünüyorum pahalı ancak bilemiyorum ya şimdi2.rl bol oyunlu arıyorum
Abi neyse konuyu meşgul etmeyelim2. El tamamda oyun çok dert etmene gerek olmaz diye düşünüyorum pahalı ancak bilemiyorum ya şimdi
Bizim arkadaşlar oyun alıyor hesabıda bende olduğu için indiririm oynarım bedeva geliyor bana
hepsi 100Karneleri görelim. (Bilgilerinizi saklamayı unutmayın)
Benimdehepsi 100
Ortam kasabilmek değil bence yüzyüze daha iyi eğitim görebiliriz en azından daha iyi anlayıp anlayabilirizPandemi döneminde ben de notları yüksek tutarım, ne var bunda? Önemli olan yüz yüze eğitimde ortalama kasabilmek. Mesela ben liseyi 95 ortalamayla bitirmiştim. O günleri özlüyorum açıkçası; çocuk olmak, yetişkin olmaktan daha güzel.
yooo benim notlarım yok liselere yok diye biliyorum notlarSanırım bu dönemde herkesin 100 maşallah.
Karne dağıtma olayı yok maalesef e-okula e-karne diye bi yer var ordan pdf şeklinde çıkarıyosunArkadaşlar okulların 1. Dönemi bitti peki karne dağıtılmayacak mı?
e okuluna gitiş yaptığında e karne adlı bi hizmet oluşturulmuş ordadan bakabilirsinArkadaşlar okulların 1. Dönemi bitti peki karne dağıtılmayacak mı?
Lise için geçerli değil maalesefe okuluna gitiş yaptığında e karne adlı bi hizmet oluşturulmuş ordadan bakabilirsin