kaantekocak
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 215
Canım sıkıldı böyle bir şey yapayım dedim ilk yazan 3 kişiye logo yapacağım istediği renkleri ve nasıl bir şey istediğini söylese yeter. (Biraz Gecikebilir.)
GLaDOS için bir logo alayım bende.2 kedili logo, başka?
Bende istiyorum2 kedili logo, başka?
İsimlerde ''HanzeH'' yazsın, 2 kedi güzelmiş.
3 kedili logo, 1 GlaDOS logo tamam.Bende istiyorum
Ben nolcam ilk ben yazmıştım3 kedili logo, 1 GlaDOS logo tamam.
Kaptım yerini.Ben nolcam ilk ben yazmıştım
en başa bakKaptım yerini.![]()
Siz nasıl bir şey istersiniz hocam?en başa bak
Ghost of sparta temasına uyacak bir logo istiyorum. Sparta!Tamam 5 tane yapayım buradan sonra başka yok maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siz nasıl bir şey istersiniz hocam?
Hocam buyurun biraz kötü oldu ama başka bir şey gelmedi aklıma.İsimlerde ''HanzeH'' yazsın, 2 kedi güzelmiş.![]()
Bruh yazsın
Normalde profil fotoğrafımı değiştirmeyi sevmem fakat kediler çok hoşuma gitti, ortadaki yastık sanırsam onu kendimce kaldırdım. Yeni profil fotoğrafım hayırlı olsun, emeğinize sağlık.Hocam buyurun biraz kötü oldu ama başka bir şey gelmedi aklıma.Ekli dosyayı görüntüle 134113
Hocam yün yumağı idi çok sade olduğu için koymuştum ama beğendiğinize sevindim.Normalde profil fotoğrafımı değiştirmeyi sevmem fakat kediler çok hoşuma gitti, ortadaki yastık sanırsam onu kendimce kaldırdım. Yeni profil fotoğrafım hayırlı olsun, emeğinize sağlık.![]()
GLaDOS'u bekliyorum hala.Hocam yün yumağı idi çok sade olduğu için koymuştum ama beğendiğinize sevindim.
Hocam ders bitsin önce diğer kediyi sonra sizin Glados'u halledeceğim.GLaDOS'u bekliyorum hala.![]()
Hocam alınmayın ama sizi ilk defa görüyorum.Vaay benden mi esinlendin? Millet amma benim fikrimden sevap kasıyor hehe
Way canınaaHocam alınmayın ama sizi ilk defa görüyorum.
Nasıl bir şey olsun hocam ne ile alakalı?Koenigsegg agera bir tane de
Oradaki kafası yazısını silsen olur mu? Ram kalsın sadece.@Robert Grenee Hocam pek şaşıran kedi simgesi yok bu da sade oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 134124
Buyurun GLaDOS Logosu:
Ekli dosyayı görüntüle 134132
@Ram_kafasi
Nasıl bir şey olsun hocam ne ile alakalı?
2-3 kişiye daha yapabilirim boşum şu anlık.
Güzel olmuş dersim bitsin pp değiştireceğim.