oyunun başka kurulum dosyaları da var yani böyle olması normal.Merhaba benim Bu konu hakkındamı cok bilmiyorum simdiden özür dilerimEpic gameste 25 gb indirdim ama diskimde 151 gb ım vardı 25 indirmeme ramen 50 gb im gitti
Ama dün gece oyunu indirdim 150gb yerim vardı gta 5 zaten 105 gb ama sabah kalktıkan sonra Oyun indirlemedi hatası verdi yani diskim dolu diyordu windows uyarı veriyoroyunun başka kurulum dosyaları da var yani böyle olması normal.
Diskiniz temizleyinAma dün gece oyunu indirdim 150gb yerim vardı gta 5 zaten 105 gb ama sabah kalktıkan sonra Oyun indirlemedi hatası verdi yani diskim dolu diyordu windows uyarı veriyor
Yaptım fark etmiyor bisey yaDiskiniz temizleyin
Normal.Merhaba benim Bu konu hakkındamı cok bilmiyorum simdiden özür dilerimEpic gameste 25 gb indirdim ama diskimde 151 gb ım vardı 25 indirmeme ramen 50 gb im gitti
Ama dün gece oyunu indirdim 150gb yerim vardı gta 5 zaten 105 gb ama sabah kalktıkan sonra Oyun indirlemedi hatası verdi yani diskim dolu diyordu windows uyarı veriyorNormal.
Demek ki diskiniz dolmuş yer açmanız lazım.Ama dün gece oyunu indirdim 150gb yerim vardı gta 5 zaten 105 gb ama sabah kalktıkan sonra Oyun indirlemedi hatası verdi yani diskim dolu diyordu windows uyarı veriyor
Sunu anlamıyorum 150 gb yerim var gta 105 gb tüm oyunları sildim geriye kalanlar sistem dosyaları ama hala yer acmamı istiyor oyunDemek ki diskiniz dolmuş yer açmanız lazım.