• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yılbaşı kutlamaları planınız nedir?

Öyle çerez falan takılırız ama amannnnnn pc başında tövbe geçen yılbaşı tam yeni yıla girerken test çözerek girdim yıla sonrada pc de ets 2 oynadım 1 dk sonradan tüm yılım oyunla geçti dsaohasuhshuausa bi yandan da çöp oldu yılım yani ama bu sefer annemle vakit geçirmeyi umuyorum :)

Partileyeceğim. ? Şaka bir yana, böyle günleri kutlayanları bir türlü anlamıyorum.

Covid-19'a yakalandım bu yüzden yapabilceğim bişe yok, Epic games gerçekten listedeki oyunları verirse onları oynarım birde aval aval canlı dersi izlerim:(

Ben hiçbir zaman kutlama yapmadım hatta yılbaşı olduğunu okulda öğreniyordum eskiden okul diye bir şey vardı bilmem hatırlar mısınız?

PC başında geçeceği bence şimdiden anlaşıldı. Herkes takılacak kafasına göre.. :)

O gün 100₺'lik harcama yapıp, bilgisayar başında dizimi izleyerek tek başıma gömmeyi düşünüyorum.

Her yil oldugu gibi bilgisayar basinda olacagim. Diger gunlerden bir farki yok benim icin. 00.00.00'a 1 dakika kala saati izleyip yeni yila girip sonra hayatima devam ediyorum.