- Konuyu başlatan
Kesinlikle ama bataryadan beklentin fazla ise abisi P20 pro ya bak
Kesinlikle ama bataryadan beklentin fazla ise abisi P20 pro ya bak
Note 8 prodan daha iyi ben ilk baş ikisinide salla dedim sana da ben onu p20 Lite zannettim kusura bakmaP20 daha karizma öyle değil mi
Yani p20 dahamı iyiNote 8 prodan daha iyi ben ilk baş ikisinide salla dedim sana da ben onu p20 Lite zannettim kusura bakma
Hocam rn8prodan @Erenist2020 nin de dediği gibi daha iyiYani p20 dahamı iyi
Evet p20 daha karizma ondan sordumduHocam rn8prodan @Erenist2020 nin de dediği gibi daha iyi
Onlarda beni aşıyorkiİkisi arasından p20 ama ikisini de alma.Oppo reno 4 ,m51 veya realme 7 pro öneririm.
Bencede ?P20 daha güzel olabilir bence![]()
Hocam onlar 3500 civarındalar bütçenizi 4000 TL demiştinizOnlarda beni aşıyorki
Onların o fiyatta olduğuna henüz bakmamıştımHocam onlar 3500 civarındalar bütçenizi 4000 TL demiştiniz
Kafam iyice karıştı ?note 8
yada realme 7 pro
Hocam batarya ve fotoğraf açısından huewai çoğu cihazında başarılı annem şuan p20pro kullanıyor tek sorun aralıksız 30dk fln oyun oynayınca hafif bir ısınma yapıyor harici bir şeyini görmedim henüz.Günaydın arkadaşlar kafam karışık hanfi telefonu alsam Xioami Note 8 Pro mu yada Huawei P20 mi lütfen yardım edin
Huawei bana daha karizma geliyorHocam batarya ve fotoğraf açısından huewai çoğu cihazında başarılı annem şuan p20pro kullanıyor tek sorun aralıksız 30dk fln oyun oynayınca hafif bir ısınma yapıyor harici bir şeyini görmedim henüz.
Note 8 Pro da P20 de 4000 bütçe için çöp.Onların o fiyatta olduğuna henüz bakmamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kafam iyice karıştı ?
4000 bütçeye p20 alınmaz.Huawei bana daha karizma geliyor
Huewai karizma evet bende öyle düşünüyorum ama p20 hakkında bir şey diyemem yerinizde olsam Realme 7 alırım çoğu kişi onu öneriyor bir bakın istersenizHuawei bana daha karizma geliyor
Benim daha öğrenmem gerekiyor telefonlar hakkındaNote 8 Pro da P20 de 4000 bütçe için çöp.
İkisini de salla. Realme 7 Pro veya M51, Oppo reno 4 alınabilir.
4000 bütçeye p20 alınmaz.
Normal ben de zamanında A71 bakıyordum mesela ama alınmaz olduğunu sonradan anladım.Arkadaşlar beni sabah sabah aydınlattınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyiki varsınız
Benim daha öğrenmem gerekiyor telefonlar hakkında
peki ne aldınız?Normal ben de zamanında A71 bakıyordum mesela ama alınmaz olduğunu sonradan anladım.
Realme 7 pro olabilir ve bir arkadaş vardı her telefon önerisin altına poco x3 yazıyordu bakabilirsiniz ayrıca 4000 bütçeye note 8 alcaksanız note 9 da alabilirsiniz
Poco X3 ü salla yazılımı leş olan telefon almasın arkadaş realme 7 pro ve m51 iyidir bu fiyat aralıklarında
Evet bana kalırsada Realme 7 pro ama oppolara gelen bir fix le telefon google girdikten sonra 1 harf yazınca google git gel oluyor tabi realme 7 pro da ollurmu bilememPoco X3 ü salla yazılımı leş olan telefon almasın arkadaş realme 7 pro ve m51 iyidir bu fiyat aralıklarında
Realme 7 proMesaj otomatik birleştirildi:
Realme xiaomi mi
Bekle ama giriş fiyatı ne olur acaba dolar 7 tl ikenAslında ben nisan 2021 bekliyorum One Plus 9 Pro çıkmasını
Şimdilik sabırsızlıktan beni idate edecek orta sınıf elimde olsun istiyorumBekle ama giriş fiyatı ne olur acaba dolar 7 tl iken
Ben bütçe arttırmıştım.Realme 7 pro olabilir ve bir arkadaş vardı her telefon önerisin altına poco x3 yazıyordu bakabilirsiniz ayrıca 4000 bütçeye note 8 alcaksanız note 9 da alabilirsiniz
peki ne aldınız?
Ohoo daha çok var. Oneplus 9 Pro 11000 bandında çıkacak. Belki de 15000çAslında ben nisan 2021 bekliyorum One Plus 9 Pro çıkmasını
Oneplus 9 Pro amiral gemisi segmentinde.Şimdilik sabırsızlıktan beni idate edecek orta sınıf elimde olsun istiyorum
Kesin sorarım o güne yaşarsam ?Ben bütçe arttırmıştım.
Ohoo daha çok var. Oneplus 9 Pro 11000 bandında çıkacak. Belki de 15000ç
O zaman bir daha konu açıp sorarsınız.
Garantisiz neden geliyor çok saçma o parayaOneplus 9 Pro amiral gemisi segmentinde.
Zaten garantisiz geliyor gelirse de.
O cihaz garantili şekilde Türkiye de pahalı olur bütçeyi zorlarsan anca yurt dılşı alırsınAslında ben nisan 2021 bekliyorum One Plus 9 Pro çıkmasını