5 litre yağ 85 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Ekli dosyayı görüntüle 129509

2019 yılından bana ait bir görsel
Ekli dosyayı görüntüle 129510

İki marka arası fark diyecek kişiler şu an günden biryağ marka fiyatına baksın.

Enflasyon demeyeceğim. Sadece yağ..
Neyseki vücudum aşırı yağlı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayda 2 3 kilo yağ ancak kullanır bir aile
Yanlış.

Ekli dosyayı görüntüle 129527

Migrosun kendi yağı 56 lira kalitesi nasıl bilmiyorum. Biraz esnaf şişirmesi de var fiyatlarda, zincirlere yönelmek lazım.
Suyun içinde daha çok yağ vardır.

Bakın size bi tavsiyem var.Hepbirlikte yağ işine girelim çok para var bu işte.Ölümsüz meslek daha ne diyeyim.İnsan her yemeğe yağ koyar.Ne diyonuz ? Bak çok para var.Ayda on yüz bin milyon lira kazanırız.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Yağ fiyatları gerçekten iyi artmış.

Kuraklık ve pandemi nedeniyle ülkelerin stokçu politikalar yürütmesinin ayçiçek fiyatını artırdığı söyleniyor bu arada.

Sokağa çıkma yasağı olursa diye insanlar en başta un ve yağ stokluyor üstüne ne yazık ki FIRSATÇILARDA yok değil gibi yağları pahalıya satan...

ahmetysf099

Asistan
Reaksiyon puanı
218
markete giriyorum 400 tl fiyat çıkarıyorlar ben bayadır öyle gitmiyordum gitsem 2 çikolata alıp çıkıyordum yada çekirdek geçen gün baya bir aldım baktım 400 tl dedi terledim 1 tl idi karame şuan 2 tl oldu 1.50 tu doritos en büyük boy en son (1 sene önce 5 tl mi ne idi) çok pahalı askeri ücretle çalışanlar pc tablet aldılar çocuklarına onların parasını zar zor ödüyorlar dünyanın parası çok zor Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin

Reaksiyon puanı
10,549
Eldekini kullanma vaktimiz geldi.
Hem şampuan parası vermicez hem yağ elde edicez ?

1.jpg

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Yine birileri stok mu yapıyor diyeceğim de enflasyon ortada. 1-2 sene önce 30-40 TL olan yağ şimdi uçmuş nerelere. Kafayı yememek elde değil...

Alper Yüksel

Doçent
Reaksiyon puanı
309
hayat çok zorlaştı insanlarımızın agresifliği de burdan geliyor zaten şaka gibi kuru ekmeğe doyuyoruz artık

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
10 gün içinde 3 kere bime gittim. Zaten yan sokakta. İlk gittiğimde 12 tl olan 15'li yumurta 3. gidişimde 15 tl olmuştu. Ki bu dediğim geçen ve önceki hafta olan bir şey. Adama ne bu böyle, günlük 50 kuruş 1 lira mı koyuyorsunuz, ayıp valla dediğimde benim yapabileceğim bir şey yok dediydi. Manası yukardan yapıyolar ben emir kuluyum demek. Benzer durum diğer marketlerde de var. Depremde evleri yıkılan insanlara kiralık ev verirken de var. Var oğlu var yani. Ben boşuna bizim insanımız menfaatçidir, bizim insanımız fırsatçıdır deyip durumu Türkiye'de insan bozuk diye özetlemiyorum.
Madem insanlar menfaatçi diyorsun olabilir ama o marketin aylık kirasına ben belki 1 sene çalışıyorum oda bir yerlerden zararını kapatacak sonuçta ama fırsatçı yok mu dersen o da kumla diyelim ki dediğin gibi menfaatçiler neden bunları denetleyen işini hakkıyla yapan bir kurum yok, vatandaşı önemseyen yok çünkü, serbest piyasa ayağına haksız kazanç sağlayanları denetlemek şart.
[

Son düzenleme:

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Marka veya satan yer ile alakalı olabilir mi? Carrefour'un sitesinde 5 Litre Biryağ ayçiçek yağı 68₺. Az değil ama 85 kadar da çok değil. Baktığımda 5 litre yağ 58-68₺ bandında ve markaya göre farklılık gösteriyor.

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Halk Ekmek yiyorsa aç değildir diyenleri biliyoruz.
Cennet mekan Şeyh Edebali hazretleri, Osmanlı kurucusu Osman Gazi ye şöyle demiş ; insanı yaşatki devlet yaşasın.