mumtazkuleli
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
kod bu şekilde.
siteye paylaşmadan resim arkaplanda görünüyo fakat paylaştığımda resim sayfamda görünmüyor sebebini bir türlü çözemedim yardımcı olur musunuz?
tabiki yükledim alper beyFotoğrafı siteye yüklediniz mi ve dosya Resimler klasörünün içinde mi?
Peki css dosyanız ile Resimler klasörünüz aynı dizinde mi bulunuyor?tabiki yükledim alper bey
şöyle söylim diğer tüm fotoğraflarda herhangi bir sorun yok aynı şekilde diğerlerinin tamamıda fakat background çalışmıyor nedensePeki css dosyanız ile Resimler klasörünüz aynı dizinde mi bulunuyor?
Kodun bu parçasını HTML dosyası içine yerleştirebilir misiniz?şöyle söylim diğer tüm fotoğraflarda herhangi bir sorun yok aynı şekilde diğerlerinin tamamıda fakat background çalışmıyor nedense
denerim fakat bir çok sayfa var bu defa tüm html lere yazmam gerekicekKodun bu parçasını HTML dosyası içine yerleştirebilir misiniz?
<body style="background-color:xxxx;background-image:url(xxx):"></body> gibi doldurabilirsiniz.
Sadece "body"nin kodunu oraya koyarsanız yeterli olacaktır her HTML dosyasına yazmanıza gerek yok.denerim fakat bir çok sayfa var bu defa tüm html lere yazmam gerekicekönemli olan css de görmemiz. Ama deniyorum şimdi alper bey olucak mı bakalım
html dosyasına eklediğimde oldu alper bey.Sadece "body"nin kodunu oraya koyarsanız yeterli olacaktır her HTML dosyasına yazmanıza gerek yok.
Sorun çözüldüyse ne mutlu, bütün CSS'i html dosyalarına yazmanıza gerek yok demek istemiştim.html dosyasına eklediğimde oldu alper bey.
fakat bu dediğinizden net anlamadım![]()
<body style="background-color:xxxx;background-image:url(xxx):"></body>Sorun çözüldüyse ne mutlu, bütün CSS'i html dosyalarına yazmanıza gerek yok demek istemiştim.
Her sayfaya fotoğraf koyduğunuzu tahmin edemedim kusura bakmayın.<body style="background-color:xxxx;background-image:url(xxx):"></body>
ama bu belirttiğiniz kod html de yazıyor yani sadece indexte var diğer html sayfalarında yok bu sebep ile diğer sayfalarda görünmüyor. Bu sebeple diğerlerinede yazmam gerekicek. Yanlış mı biliyorum yoksa bi formülümü var bilmediğim alper bey
yinede ilginize teşekkürler alper beyHer sayfaya fotoğraf koyduğunuzu tahmin edemedim kusura bakmayın.Bildiğim bir formülü yok. En azından bir çözüm bulduk biraz uğraştırıcı oldu maalesef.