background resmi sitede paylaştığımda görünmüyor sebebi ne olabilir?

mumtazkuleli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
1608076482924.png

kod bu şekilde.

siteye paylaşmadan resim arkaplanda görünüyo fakat paylaştığımda resim sayfamda görünmüyor sebebini bir türlü çözemedim yardımcı olur musunuz?

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Fotoğrafı siteye yüklediniz mi ve dosya Resimler klasörünün içinde mi?

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
şöyle söylim diğer tüm fotoğraflarda herhangi bir sorun yok aynı şekilde diğerlerinin tamamıda fakat background çalışmıyor nedense
Kodun bu parçasını HTML dosyası içine yerleştirebilir misiniz?
<body style="background-color:xxxx;background-image:url(xxx):"></body> gibi doldurabilirsiniz.

mumtazkuleli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Kodun bu parçasını HTML dosyası içine yerleştirebilir misiniz?
<body style="background-color:xxxx;background-image:url(xxx):"></body> gibi doldurabilirsiniz.
denerim fakat bir çok sayfa var bu defa tüm html lere yazmam gerekicek :( önemli olan css de görmemiz. Ama deniyorum şimdi alper bey olucak mı bakalım

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
denerim fakat bir çok sayfa var bu defa tüm html lere yazmam gerekicek :( önemli olan css de görmemiz. Ama deniyorum şimdi alper bey olucak mı bakalım
Sadece "body"nin kodunu oraya koyarsanız yeterli olacaktır her HTML dosyasına yazmanıza gerek yok.

mumtazkuleli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Sorun çözüldüyse ne mutlu, bütün CSS'i html dosyalarına yazmanıza gerek yok demek istemiştim.
<body style="background-color:xxxx;background-image:url(xxx):"></body>

ama bu belirttiğiniz kod html de yazıyor yani sadece indexte var diğer html sayfalarında yok bu sebep ile diğer sayfalarda görünmüyor. Bu sebeple diğerlerinede yazmam gerekicek. Yanlış mı biliyorum yoksa bi formülümü var bilmediğim alper bey

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
<body style="background-color:xxxx;background-image:url(xxx):"></body>

ama bu belirttiğiniz kod html de yazıyor yani sadece indexte var diğer html sayfalarında yok bu sebep ile diğer sayfalarda görünmüyor. Bu sebeple diğerlerinede yazmam gerekicek. Yanlış mı biliyorum yoksa bi formülümü var bilmediğim alper bey
Her sayfaya fotoğraf koyduğunuzu tahmin edemedim kusura bakmayın. :) Bildiğim bir formülü yok. En azından bir çözüm bulduk biraz uğraştırıcı oldu maalesef.