wpa_supplicant
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6,538
PC ye bağla, adb sideload ı aç (Twrp ile)hemen siliyorum. recovery girip
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çift sim, tek sim?
PC ye bağla, adb sideload ı aç (Twrp ile)hemen siliyorum. recovery girip
Yeniden başlat yapayımmı daha önce yaptığımda HTC Logosunda kalmıştı.system, data, cache, dalvik/art cache
Bu bölümleri sil
tek sim şimdi sildim ve Done yazısı çıktı Yeniden başlatmı diyeyim ne yapayım ?PC ye bağla, adb sideload ı aç (Twrp ile)
Çift sim, tek sim?
Hayır, pc ye bağla minimal adb and fastboot u açYeniden başlat yapayımmı daha önce yaptığımda HTC Logosunda kalmıştı.
Tek mi sim bi söylesenYeniden başlat yapayımmı daha önce yaptığımda HTC Logosunda kalmıştı.
tek sim şimdi sildim ve Done yazısı çıktı Yeniden başlatmı diyeyim ne yapayım ?
tek sim. ADB and fastboot dediğin cmdde açtığım dosyalarmı ?Hayır, pc ye bağla minimal adb and fastboot u aç
Tek mi sim bi söylesen
Evet Twrp yüklemek için kullandığın şeytek sim. ADB and fastboot dediğin cmdde açtığım dosyalarmı ?
bunlar sd kartta var telefonun sd kartında yani.
PC de olsun, Pc ye bağladıktan sonra minimal adb and fastboot u aç, sonra telefondan Twrp ana menüsünde adb sideload olması gerek, ona basbunlar sd kartta var telefonun sd kartında yani.
ADB ve FASTBOOT'u bilgisayardan silmişim. youtubeden bakıyorum.Evet Twrp yüklemek için kullandığın şey
Adb klasörünün içine rom zipini at ve adb sideload ile yükle, böyle yazarak anlatması ve anlaması zor oluyor, youtube da bunun ile alakalı videolar olmalı onları izle, adb sideload ile nasıl rom kurabileceğiniADB ve FASTBOOT'u bilgisayardan silmişim. youtubeden bakıyorum.
dediklerinden cidden hiçbirşey anlamıyorum.Adb klasörünün içine rom zipini at ve adb sideload ile yükle, böyle yazarak anlatması ve anlaması zor oluyor, youtube da bunun ile alakalı videolar olmalı onları izle, adb sideload ile nasıl rom kurabileceğini
@AdminisTraktor @darkstardediklerinden cidden hiçbirşey anlamıyorum.
TW versem Sen benim laptopdan yapsan olmazmı ?
Benim pc bende değil, teyzem kendininkini bozmuştu, tamir edilene kadar benimkini kullanacak, yarın gidiyorum onların evine, yarın müsait olunca bakalımdediklerinden cidden hiçbirşey anlamıyorum.
TW versem Sen benim laptopdan yapsan olmazmı ?
Yarın devam edelim. Olurmu ? saat kaç gibi burada olursun ?@AdminisTraktor @darkstar
Benim pc bende değil, teyzem kendininkini bozmuştu, tamir edilene kadar benimkini kullanacak, yarın gidiyorum onların evine, yarın müsait olunca bakalım
ben şimdi DC yüklüyorum oradan iletişim kurarız.Yarın devam edelim. Olurmu ? saat kaç gibi burada olursun ?
Belirli bir zaman veremem, ben sana resimli bir şekilde anlatırımYarın devam edelim. Olurmu ? saat kaç gibi burada olursun ?
TW ile yapmayacakmıyız ? resimli derken nasıl yapacaksınki benim yapacağım işlemleri telefon sende yok.Belirli bir zaman veremem, ben sana resimli bir şekilde anlatırım
Aynı olmasına gerek yokTW ile yapmayacakmıyız ? resimli derken nasıl yapacaksınki benim yapacağım işlemleri telefon sende yok.
her telefonun kendine özel fastboot ve adb dosyası yokmu ?Aynı olmasına gerek yok
Minimal adb and fastboot evrenseldir, sen merak etme, anlıyacaksınher telefonun kendine özel fastboot ve abd dosyası yokmu ?
Dİscord İsmini atsana dostumAynı olmasına gerek yok
alperenyildiz27#4133Dİscord İsmini atsana dostum
Dostum ben hayatımda ilk kez telefonla ilgili operasyon yapıyorum Lütfen mala anlatır gibi anlatMinimal adb and fastboot evrenseldir, sen merak etme, anlıyacaksın
exynos konusu için özür dilerim. Sen iyi birisin.alperenyildiz27#4133
İstek attım.alperenyildiz27#4133
ben hata alıyorum kurulumu yaptımda. Olmadı.Burada tüm adımlar anlatılıyor, tüm adımları dikkatle adım adım uygularsanız sorun olmaz.
Install LineageOS on m8 | LineageOS Wiki
wiki.lineageos.org
İmg dosyası ile denedin mi hiç? Belki de çözümü odurben hata alıyorum kurulumu yaptımda. Olmadı.
img ? İmg sadece twrp yüklerken kullandım.İmg dosyası ile denedin mi hiç? Belki de çözümü odur
Romun imaj hali var, dur nasıl yapıcağını anlatim, basit bir işlemimg ? İmg sadece twrp yüklerken kullandım.
Sen bana en baştan anlat dostum Adb ve Fastboot indrittin ya onalrı falanda iyice anlat istersen DCden yaz.Romun imaj hali var, dur nasıl yapıcağını anlatim, basit bir işlem
Tamam şunu indir sd kart a at telefon a takSen bana en baştan anlat dostum Adb ve Fastboot indrittin ya onalrı falanda iyice anlat istersen DCden yaz.