morofobik
Profesör
Sana çekirdekliBende kajulu istiyorum ozaman ?
Sana çekirdekliBende kajulu istiyorum ozaman ?
Adamsın. @Uchiha Sasuke düğün ne zaman?Sen iste hallederiz?
Abi sana değil diğerine attım ama mesajdan nasıl yan geçti gördün mü?Tabi ki de kılıyorum ama foto rahatsız etti. Dalga geçer gibi hissettirdi
Hem sıraya kaynak yapıyon hem düğün ne zaman diyon??,Adamsın. @Uchiha Sasuke düğün ne zaman?
Düğün yok düğün yokAdamsın. @Uchiha Sasuke düğün ne zaman?
Napcaktim ?? bu göbişle bile nekadar çevigim ya ??Abi sana değil diğerine attım ama mesajdan nasıl yan geçti gördün mü?
Herzaman öyledir o huyunu bilirim ?
Biliyorum sorun yok ama gene de dinle alay ediliyor gibi geldi o yüzden rahatsız hissettimAbi sana değil diğerine attım ama mesajdan nasıl yan geçti gördün mü?
Herzaman öyledir o huyunu bilirim ?
Olm yengeniz bu sitede üye la yapma şunu qwkebvwqöevö zaten nişanlım var. ( daha nişanlanmadık oda yakın inşallah ay sonu )Hem sıraya kaynak yapıyon hem düğün ne zaman diyon??,
Sırada sen varsın abicim. Evlenemedim demeyecektin. Hemen sana yengemizin arkadaşını ayarlıyoruz yıldırım nikahı ile gidiyorsun gerdeğe?
Nisanlinin haberi olmadan evlenirsen de iyi olur he ??Olm yengeniz bu sitede üye la yapma şunu qwkebvwqöevö zaten nişanlım var. ( daha nişanlanmadık oda yakın inşallah ay sonu )
Nisanlinin haberi olmadan evlenirsen de iyi olur he ??
ÇaktırmaaaaaaOlm yengeniz bu sitede üye la yapma şunu qwkebvwqöevö zaten nişanlım var. ( daha nişanlanmadık oda yakın inşallah ay sonu )
qwlebqwleb neyse davetiye bırakırım gelirsiniz demeyi isterdim ancak korona zamanında zor. Nişan bile yapılacağını sanmam, sadece yüzükler takılır.Çaktırmaaaaaa
Gazlıyorum. Bak diyorum abim yakınıyor elini çabuk tutttt yoksa peşinde koşan çok ama o sana aşık seni seviyor seni istiyor ????
Kendisi ile karıştırdı hacı abi bu. Kusuruna bakma?ona öyle bir hainlik yapmam. Tam kafama göre bir kız.
Ya daha iyisini bulursan ? ?ona öyle bir hainlik yapmam. Tam kafama göre bir kız.
Ondan daha iyisini bulamayacağım için sıkıntı yok.Ya daha iyisini bulursan ? ?
Ozaman bahanen ne olcak ?
Sen bırak ben hallerim gerisi gelemesekte varlığımızı ömür boyu evinde hatıra olarak kullanırsın. Güzel hediyeler bilirim bu arada?qwlebqwleb neyse davetiye bırakırım gelirsiniz demeyi isterdim ancak korona zamanında zor. Nişan bile yapılacağını sanmam, sadece yüzükler takılır.
@_Zaur_ ve @Uchiha Sasuke'siz nasıl nişan olucak yav qkwenk zaur zaten Azerbaycan'da gelemezde uchiha gelirdi.Sen bırak ben hallerim gerisi gelemesekte varlığımızı ömür boyu evinde hatıra olarak kullanırsın. Güzel hediyeler bilirim bu arada?
Hani göbek yoktu ?Napcaktim ?? bu göbişle bile nekadar çevigim ya ??
yalançıHani göbek yoktu ?
Evlilikten gerildim yaw??@_Zaur_ ve @Uchiha Sasuke'siz nasıl nişan olucak yav qkwenk zaur zaten Azerbaycan'da gelemezde uchiha gelirdi.
Çok güzel yapmışsın tşk. Bu kızın açtığı her post neden tutuyo?Evlilikten gerildim yaw??
Buyrun helvalar geldi... ?
https://www.kasvekuvvet.net/img/%C5%9Fi%C5%9Fman-vs-zay%C4%B1f-adam.jpg için Google Görsel SonuçlarıHani göbek yoktu ?
Geçen de bu kız vardı dimi? Postu bilmem de ben kız üstünden @Uchiha Sasuke a yükleniyorum. Ekip toplanıyor zaten???Çok güzel yapmışsın tşk. Bu kızın açtığı her post neden tutuyo?
Ben biraz diğer sitenin işleriyle yoğunlaştığım için geciktim. Onun için kusura bakmayınGeçen de bu kız vardı dimi? Postu bilmem de ben kız üstünden @Uchiha Sasuke a yükleniyorum. Ekip toplanıyor zaten???
???
Sorun yok abicim?Ben biraz diğer sitenin işleriyle yoğunlaştığım için geciktim. Onun için kusura bakmayın![]()
Haykonun yorumu daha guzel ondan dinleyelim ?
Ta kendisi ? 15 erkekten redyemis 16. Bendim ??Geçen de bu kız vardı dimi? Postu bilmem de ben kız üstünden @Uchiha Sasuke a yükleniyorum. Ekip toplanıyor zaten???
Kanıtlarım var?yalançı
Yok ben @Uchiha Sasuke için demiştim yalançı diyeKanıtlarım var?
Yala nci miyim ayip amaaa ?Yok ben @Uchiha Sasuke için demiştim yalançı diye