cenkkkk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 373
BRUH
Mesajları okudukça tam anlamıyla BRUH dedim...
Yokluk dicem de banlanmaktan korkuyorum???Mesajları okudukça tam anlamıyla BRUH dedim...
Yalnız benim anlamadığım adını bile bilmeden nasıl aşık olduğu.
Yoklugun ban sebebi olmasi forumda köklü temizlik yapmak olur örtmenim ?Yokluk dicem de banlanmaktan korkuyorum???
@#PeachCat adlı üyemizden söz ediyor olmalısınızSen erkek olabilir misin? Bu arada cat vibing gifli bir arkadaş vardı kimdi o? (hatırlayamadım pp sini alcaktım.)
Seni üzenin kafasını üzsünler. O sevgili sandığın aşk oyunu oynayıp seni kendine bağlamaya çalışıyor.
Onun Oyununa gelme gel benimle yaz. Evleneceğime kadar yanlız bırakmam seni yazıp eğleniriz ?
Eyvallah bro teşekkür ettim. Yoksa benim badem hesaplımı kaçırcaktı ?@Uchiha Sasuke
Yetiş broo
Kim ki bu arkadaş?
Daha beni tanımıyor ?Kim ki bu arkadaş?
Hastayım laaa güldürme nefes alamıyorum ???
Bir durun ya mesajımı görsün. Forumun tozlu sayfalarına itmeyin beni.
Hayırdır korona mıHastayım laaa güldürme nefes alamıyorum ???
Ben onada mı yürüdüm naptım ? Sanırım ayık değildim o esnada ?Canın kırıkları bir olup forumu çökertçek bi ara ?
Bugün belli olacak test yapıldıEkli dosyayı görüntüle 124892
Hayırdır korona mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben onada mı yürüdüm naptım ? Sanırım ayık değildim o esnada ?
Umarım negatiftir. Haber bekliyorum. Şuan ciğer bırakmadın al benimkileri kullan rahat nefes alırsın ?Bugün belli olacak test yapıldı
Bir durun ya mesajımı görsün. Forumun tozlu sayfalarına itmeyin beni.
Ayık olduğun zaman nasıl oluyorEkli dosyayı görüntüle 124892
Hayırdır korona mı
Ben onada mı yürüdüm naptım ? Sanırım ayık değildim o esnada ?
Genelde görenler unutamıyor aşık oluyor. O yüzden pek göstermiyorum o yüzümü ?Ayık olduğun zaman nasıl oluyor
Korktum la. İlk bakışta eller yapışık sandım ??Estelya aşkito meleği gel benle yaz bunlar sana trip atır daha çocuk bunlar olgunlaşmamış ?
???
Ekli dosyayı görüntüle 124893
İlginç ayık hali var mı ki??Ayık olduğun zaman nasıl oluyor
Yazıkk çarpılmış galiba ellere bak ? Acaba nasıl gezmekten ? (Baş harfi CÜÜ) ??Estelya aşkito meleği gel benle yaz bunlar sana trip atır daha çocuk bunlar olgunlaşmamış ?
???
Ekli dosyayı görüntüle 124893
OooouuuuGenelde görenler unutamıyor aşık oluyor. O yüzden pek göstermiyorum o yüzümü ?
Genelde aya benzerdeki gibi dans ediyor. Kızların da hoşuna gidiyor düşüyorlar?Oooouuuu
Süresi de 01.17 de ?Genelde aya benzerdeki gibi dans ediyor. Kızların da hoşuna gidiyor düşüyorlar?
Bayılıyor da olabilirler?
Çok benzer ama tam olarak aşağıdaki gibi dans ediyorum ? ?Genelde aya benzerdeki gibi dans ediyor. Kızların da hoşuna gidiyor düşüyorlar?
Süresi de 01.17 de ?
Adam uyuşturucu kullanmış sanırım. Ayık kafayla böyle dans olmazki ?Genelde aya benzerdeki gibi dans ediyor. Kızların da hoşuna gidiyor düşüyorlar?
Süresi de 01.17 de ?
Hadi be ordan böle dans etsen 2 günde iğne ipliğe dönerdinÇok benzer ama tam olarak aşağıdaki gibi dans ediyorum ? ?