Lrkende
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 81
Aga konuyu sohbet olarak kullanmışsınız
.

Git çalış be ağa. Çalışmayan erkekler kız istemesin bir zahmetBunlar bedava yemek için yapılabilecek küçük hamleler ?
Acı olanlardansın kesin ? Ne kadar içini pirinçle doldurursan doldur yapar acılığını.. ?Ben dolmak biberlerdenim pattis değilim
İlk sefer doktorun lavabosunda el sabunuyla yıkamıştım çıkarmamıştı. Allah düşürmesin ?Hatırladım çok pis bir krem o ya. Sürdüğü bölgeyi deterjanlı su ile yıkamayınca çıkmıyor da dağılıyor etrafa bir de saça sürüyorlar pamuk takıyorlar tam bir deli gibi bekliyorsun öyle?
Hoş geldin brom çek bi kazık otur azcık.Aga konuyu sohbet olarak kullanmışsınız.
Bazı erkekler çalışarak bazılarıysa doğal yeteneğiyle kazanır o parayı ?Git çalış be ağa. Çalışmayan erkekler kız istemesin bir zahmet
Sen nasıl kazanıyorsun ?Bazı erkekler çalışarak bazılarıysa doğal yeteneğiyle kazanır o parayı ?
Eyvallah brocum darışı başına ?@Uchiha Sasuke rahmetli mi oldu? Allah rahmet eylesin.
Şimdi kalkıp çorbacıya gidesim var ?Yemek mi dediniz sizz ?? Karnım çok aççç. Tek öğün beslendim bugün ama canım hiçbir şey istemiyor???
?Acı olanlardansın kesin ? Ne kadar içini pirinçle doldurursan doldur yapar acılığını.. ?
İlk sefer doktorun lavabosunda el sabunuyla yıkamıştım çıkarmamıştı. Allah düşürmesin ?
Her yiğidin yoğurt yiyişide yedirişide farklı olur ? SöylememmmmSen nasıl kazanıyorsun ?![]()
Doğal yeteneği söyleme aklıma fesat yöntemlerle para kazanma geliyo. Ford Transit felan haniBazı erkekler çalışarak bazılarıysa doğal yeteneğiyle kazanır o parayı ?
Ben de acim ya can dolabını ac bize ?Yemek mi dediniz sizz ?? Karnım çok aççç. Tek öğün beslendim bugün ama canım hiçbir şey istemiyor???
aha konuşan bir ölüEyvallah brocum darışı başına ?
Şimdi kalkıp çorbacıya gidesim var ?
Neredesin hacı sen ?? Helvaları yeni kavuruyorum.@Uchiha Sasuke rahmetli mi oldu? Allah rahmet eylesin.
Yine güzel araçtır öyle deme. Bazıları citroen saxo kullanırken transitle yanından geçersin şekil yaparsın ?Doğal yeteneği söyleme aklıma fesat yöntemlerle para kazanma geliyo. Ford Transit felan hani
Sırada sen varsın unutma örtmenimmm ?Neredesin hacı sen ?? Helvaları yeni kavuruyorum.
Ben 100 yaşına kadar yaşayacağımYine güzel araçtır öyle deme. Bazıları citroen saxo kullanırken transitle yanından geçersin şekil yaparsın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sırada sen varsın unutma örtmenimmm ?
Çorbacı demesin sakın,Eyvallah brocum darışı başına ?
Şimdi kalkıp çorbacıya gidesim var ?
Cevizli helva isterim. Bana cevizli yaparsınNeredesin hacı sen ?? Helvaları yeni kavuruyorum.
Ne sırası yaw evlenmek için çok gencim ben?Yine güzel araçtır öyle deme. Bazıları citroen saxo kullanırken transitle yanından geçersin şekil yaparsın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sırada sen varsın unutma örtmenimmm ?
Benim gibi bir kaç müşterisi olsa kesin der ama beni görünce sadaka ve zekatını vermiş oluyor ?Çorbacı demesin sakın,
Abi sen ekmeklerin parasını ver çorba benim ikramım olsun diye ?
Oldu canım başka ? Antep fıstığı da olsun mu?Cevizli helva isterim. Bana cevizli yaparsın
Fındıklı var mı?Cevizli helva isterim. Bana cevizli yaparsın
Olsun bişey olmaz. Hurilerle evlenmek bu yaşta herkese nasip olmaz ?Ne sırası yaw evlenmek için çok gencim ben?
Ben evlenicem ama yaşım biraz geçti galibaOlsun bişey olmaz. Hurilerle evlenmek bu yaşta herkese nasip olmaz ?
Onu bu yolun yolcusuna sor @yolcu35 ?
Sen iste hallederiz?Fındıklı var mı?
Bende kajulu istiyorum ozaman ?Sen iste hallederiz?