KaTaRaN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,515
Sende inandın mı? Ahanda lisedeki hali böyleHadi be ordan böle dans etsen 2 günde iğne ipliğe dönerdin
Sende inandın mı? Ahanda lisedeki hali böyleHadi be ordan böle dans etsen 2 günde iğne ipliğe dönerdin
Demekki daha çok yiyorum ? O kadar genç kız rüyasını yiyen birinden kilo vermesini mi bekliyorsun ?Hadi be ordan böle dans etsen 2 günde iğne ipliğe dönerdin
Resimlerde bi art niyet aramadım değil. Özellikle ilkinde???Demekki daha çok yiyorum ? O kadar genç kız rüyasını yiyen birinden kilo vermesini mi bekliyorsun ?
Ekli dosyayı görüntüle 124896
Ekli dosyayı görüntüle 124897
Ondan adım soyadım gibi eminim ?Sende inandın mı? Ahanda lisedeki hali böyle
Doktor ona iğne de göstermiş İp de iplikte.Hadi be ordan böle dans etsen 2 günde iğne ipliğe dönerdin
Hadi ordan ?Sende inandın mı? Ahanda lisedeki hali böyle
ah ah karanlık tarafımı bilmiyorlarki ?Doktor ona iğne de göstermiş İp de iplikte.
Adam tecrübeli böyle işlerde. Korkmalısın bence Can'dan.
Format işlemi başarısız.Hadi ordan ?
Ekli dosyayı görüntüle 124899
Mesaj otomatik birleştirildi:
ah ah karanlık tarafımı bilmiyorlarki ?
Ah be o doktorların hemşirelerin dili olsada konuşsa ?
Estelya korksun ben nie korkim ?Doktor ona iğne de göstermiş İp de iplikte.
Adam tecrübeli böyle işlerde. Korkmalısın bence Can'dan.
Hemşirelerle konuştum ben bıkmışlar senden nasıl bir fantezi dünyası var şaşıyoruz diyorlardı..Hadi ordan ?
Arada kalmada knka ?Estelya korksun ben nie korkim ?
O resimdeki dili kendisi bilerekten yapmıyor.Hemşirelerle konuştum ben bıkmışlar senden nasıl bir fantezi dünyası var şaşıyoruz diyorlardı..
Resimdeki dilden de anlaşılacağı üzere?
Arada kalmada knka ?
Önümüze gelene bir tekme misali olmasın ?Arada kalmada knka ?
6 7 kez iğne sokup çıkardıklarında bile ses çıkarmayıp saygımı korudum. Bana bir şey demezler ?Hemşirelerle konuştum ben bıkmışlar senden nasıl bir fantezi dünyası var şaşıyoruz diyorlardı..
Resimdeki dilden de anlaşılacağı üzere?
Olsun olsun en azından kafasına takmış allah göstermesin başka bi yerine de takabilirdi halimize şükredelimHadi ordan ?
T-shortden mavi ekran verdiğini anlamalıydımmmm????O resimdeki dili kendisi bilerekten yapmıyor.
Beyin Format sırasında yediği hata
T-shortden mavi ekran verdiğini anlamalıydımmmm????
Olsun olsun en azından kafasına takmış allah göstermesin başka bi yerine de takabilirdi halimize şükredelim
7 Düvele karşı savaşıyor gibiyim. Hangi birinize yetişeyim ?O resimdeki dili kendisi bilerekten yapmıyor.
Beyin Format sırasında yediği hata
Ben namaza gidiyorum. Konuyu fazla dağıtmayın hemen gelecem?
Küpe hevesi vardır belki o zamanlar?Kulağına takmış allam yarrabim sahi amaç neydi ya da doktorlar görünce ne dedi ?
Küpe mi ?Kulağına takmış allam yarrabim sahi amaç neydi ya da doktorlar görünce ne dedi ?
Ses driveri yüklemeye çalışıyorlardı.Kulağına takmış allam yarrabim sahi amaç neydi ya da doktorlar görünce ne dedi ?
Ekli dosyayı görüntüle 124901
Yok bu inandırıcı olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 124902
abe sen kendini atsana bana laf edene kadar ?Ekli dosyayı görüntüle 124901
Yok bu inandırıcı olmadı
Ekli dosyayı görüntüle 124902
Olmazz ühüüabe sen kendini atsana bana laf edene kadar ?
Nereye koyayım pattes hanım ? Bana laf atıyorsun boş mu bırakalım ?Burda estelya yengeğ le seni konuşyuz beni arya koyup konu değiştirme ?
Ne kadar kız konuya gelse onlara da aynısını yapar. Aynı konuda hepsiyle Öyle konuşur ki her gün biriyle yemeğe çıkarBurda estelya yengeğ le seni konuşyuz beni arya koyup konu değiştirme ?
Bunlar bedava yemek için yapılabilecek küçük hamleler ?Ne kadar kız konuya gelse onlara da aynısını yapar. Aynı konuda hepsiyle Öyle konuşur ki her gün biriyle yemeğe çıkar![]()
Ben dolmak biberlerdenim pattis değilimBu yüzdenmi ?
Hatırladım çok pis bir krem o ya. Sürdüğü bölgeyi deterjanlı su ile yıkamayınca çıkmıyor da dağılıyor etrafa bir de saça sürüyorlar pamuk takıyorlar tam bir deli gibi bekliyorsun öyle?Küpe mi ?
O takılanları hemşire taktı zaten vaxa benzer bi sıvıya sürüp sürüp yapıştırdı ?