Zoom’da Çok Garip Olay

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Çok ilginç bir şey oldu.
Canlı derste hoca söz vermek için uygulama üzerinden el kaldırmamızı istiyor. Bunun için de zoomda “raise hand” yapmamız gerekiyor. Bunu yapabilmek için de kişi listesini açmamız gerekli.

Sadece bir hocanın derslerinde o participant yeri tıklıyorum çok geç açılıyor ve çok kasıyor, el kaldırmaya basıyorum olmuyor. Orayı kapatıp direkt ses açma butonuna basıyorum yine olmuyor. Hoca söyle dese bile 1-2 dk sonra mikrofonu açabiliyorum. Bildiğim soruların cevabını söyleyemiyorum.

Başka bir hocanın dersinde de tıkır tıkır çalışıyor. Bastığım gibi açılıyor.
Sadece hocalar farklı.
İki hoca da ekran paylaşıyor ve kamera açılmıyor.
Nasıl çözebilirim.

Nurdisina

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
554
Çok ilginç bir şey oldu.
Canlı derste hoca söz vermek için uygulama üzerinden el kaldırmamızı istiyor. Bunun için de zoomda “raise hand” yapmamız gerekiyor. Bunu yapabilmek için de kişi listesini açmamız gerekli.

Sadece bir hocanın derslerinde o participant yeri tıklıyorum çok geç açılıyor ve çok kasıyor, el kaldırmaya basıyorum olmuyor. Orayı kapatıp direkt ses açma butonuna basıyorum yine olmuyor. Hoca söyle dese bile 1-2 dk sonra mikrofonu açabiliyorum. Bildiğim soruların cevabını söyleyemiyorum.

Sadece hocalar farklı.
Nasıl çözebilirim.
Zoomu yeniden kurmayı deneyin.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Çok ilginç bir şey oldu.

Sadece hocalar farklı.
Nasıl çözebilirim.
Bu bugün mü yaşandı? Eğer öyleyse bu suç değil mi?

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Sınıfınızdaki diğer kişilere sorabilir misiniz böyle bir şey yaşıyorlar mı onlar da? Eğer onlar da yaşıyorlarsa hocanız host olarak bir ayarı değiştirmelidir büyük ihtimalle.

rover_xp

Profesör
Reaksiyon puanı
2,217
hocam bendede oluyor.o hocanın cihazının ekran çözünürlüğü yüksek ondandır.bendede oluyordu ekran paylaşımı yapılan cihazın ekran çözünürlüğü 4k ydı.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
hocam bendede oluyor.o hocanın cihazının ekran çözünürlüğü yüksek ondandır.bendede oluyordu ekran paylaşımı yapılan cihazın ekran çözünürlüğü 4k ydı.
Aslında diğer hocanınki daha yüksekti.
Zoomu yeniden kurmayı deneyin.
Deneyeceğim.
Sınıfınızdaki diğer kişilere sorabilir misiniz böyle bir şey yaşıyorlar mı onlar da? Eğer onlar da yaşıyorlarsa hocanız host olarak bir ayarı değiştirmelidir büyük ihtimalle.
Hangi ayarı?