Ses driver kurulmuyor

GetBack123

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar jak girişinde vs. bir sorun yok ama format attım ses driverinı kuramadım.Realtek indiriyorum olmuyor anakartın sitesine giriyorum hangisini indireceğimi bulamadım , yardımcı olur musunuz
Ana kart : h61h2-m17

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    245.8 KB · Görüntüleme: 102

Anomali bebe

Asistan
Reaksiyon puanı
89
anakartı modeli anakartı kendi sitesine gir service ve support var gir anakart modeli arama kutusuna yaz orada Auto yazar en son sürüm indir rar dan çikart usb kopyla yap kur

GetBack123

Asistan
Reaksiyon puanı
17

GetBack123

Asistan
Reaksiyon puanı
17
hangisini seçeceğim ama ben buradan win 10 benim bilgisayar

Anomali bebe

Asistan
Reaksiyon puanı
89
anakart kenarında yazar
Mesaj otomatik birleştirildi:

eminmisin 1155 olduna

öyle birşey yok

GetBack123

Asistan
Reaksiyon puanı
17
win 8 olanı indirdim oldu teşekkür ederim

Anomali bebe

Asistan
Reaksiyon puanı
89
rica ederim eğer sıkıntı olursa ankatın her progam var bios güncelleme çeşitli program da mevcut kendi sitesin den indir

GetBack123

Asistan
Reaksiyon puanı
17
rica ederim eğer sıkıntı olursa ankatın her progam var bios güncelleme çeşitli program da mevcut kendi sitesin den indir
Ben onboard kullanmak zorunda kalıyorum maalesef. Bilgisayarcıda format attık her şeyi yaptık ekran kartım çalışıyordu eve geldim ekran kartından görüntü alamıyorum kabloları değiştirdim vs ama fayda olmadı onboard olarak açıldı bende öyle kullanıyorum şunu

Anlam veremedim ama nasıl orada açılan şey bende açılmadı acaba bios'da onboard olarak mı etkin grafik kartı diye baktım ama göremedim bir şey

Ben onboard kullanmak zorunda kalıyorum maalesef. Bilgisayarcıda format attık her şeyi yaptık ekran kartım çalışıyordu eve geldim ekran kartından görüntü alamıyorum kabloları değiştirdim vs ama fayda olmadı onboard olarak açıldı bende öyle kullanıyorum şunu

Anlam veremedim ama nasıl orada açılan şey bende açılmadı acaba bios'da onboard olarak mı etkin grafik kartı diye baktım ama göremedim bir şey
Birde eve getirdiğimde onboard olarak başlattığımda biosdan çıkmıyor save exit ile de çıksam format attım anca öyle windows açıldı

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
ekran kartından görüntü alamıyor musun yoksa sadece ses kartı sorunu mu var?