GetBack123
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 17
Belirttim ama yukarıda ECS h61h2-m17anakart modeli ve isim ne
windows 10 64 bitanakart modeli ve isim ne
anakartı modeli anakartı kendi sitesine gir service ve support var gir anakart modeli arama kutusuna yaz orada Auto yazar en son sürüm indir rar dan çikart usb kopyla yap kur
site birşey var herlde aynı yazıyı yapmışwindows 10 64 bit
Hangi soket acabasoket kaç
Ben onboard kullanmak zorunda kalıyorum maalesef. Bilgisayarcıda format attık her şeyi yaptık ekran kartım çalışıyordu eve geldim ekran kartından görüntü alamıyorum kabloları değiştirdim vs ama fayda olmadı onboard olarak açıldı bende öyle kullanıyorum şunurica ederim eğer sıkıntı olursa ankatın her progam var bios güncelleme çeşitli program da mevcut kendi sitesin den indir
Birde eve getirdiğimde onboard olarak başlattığımda biosdan çıkmıyor save exit ile de çıksam format attım anca öyle windows açıldıBen onboard kullanmak zorunda kalıyorum maalesef. Bilgisayarcıda format attık her şeyi yaptık ekran kartım çalışıyordu eve geldim ekran kartından görüntü alamıyorum kabloları değiştirdim vs ama fayda olmadı onboard olarak açıldı bende öyle kullanıyorum şunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlam veremedim ama nasıl orada açılan şey bende açılmadı acaba bios'da onboard olarak mı etkin grafik kartı diye baktım ama göremedim bir şey