Mehmet Aldemir
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 710
Azcık daha düşmüş 1$ = 7.88₺ aslında euro daha önemli ürünler bize euro üzerinden geliyor.
Son düzenleme:
Köpek olayı dikkatimi çekti. Köpek kadar kariyerimizde değerimizde yok be..![]()
Yanlış bilmiyorsam Amerika'da bir şehirde belediye başkanı bir köpekti. Biz de koltuğu başkan yapalım, 1 günde 40 kr düşmesine yol açtı. Sonra Binali Bey'in yardımcısı atandı ve toplam 60kr düşmüş oldu. Oyum sana koltuk, sonuna kadar koltukçuyuz arkadaş!![]()
Danışmanı Carpenter:Bunu hükümetin yapacakları belirler. Şuanda bir sessizlik var buda dolar - tl ilişkisine yarıyor. Gerilim yok , askeri atılım mesajları son zamanlarda olmadı. Yada Örneğin yeni seçilen Amerikan başkanının Türkiye aleyhine açıklamasıda yok . Bunlar olursa artacaktır. ( Bir yaz gecesi Trump ın Türkiye ekonomisini mahvedeceğim tvitiyle doların 1.5 TL arttığı günü unutmayalım)
Şirketlere el koyma mı? Mesela hangisi?turkiye'de adalet mekanizmasi, yonetim sekli, sirketlere el koyma, liyakat duzelmedikce kalici bir duzelme beklenmemeli.
mesele koyup koymamasi degil, istedigi zaman bunu sopa olarak gosterme gucu. is bankasi'nin chp hisselerini kurcaliyor, istese el koyar mi? bal gibi koyar. el koyarim diye tehdit etmesi de basli basina bir problem. bir donem feto borsasi avukatlari, sirketleri feto iddiasiyla el koyma uzerinden haraca bagladiklari da yazilmisti.Şirketlere el koyma mı? Mesela hangisi?
Paylaştığınız haberde zaten devletin bunu yapmaktaki haklı gerekçesi Almanya ve ABD örnekleri ile açıklanmış.mesele koyup koymamasi degil, istedigi zaman bunu sopa olarak gosterme gucu. is bankasi'nin chp hisselerini kurcaliyor, istese el koyar mi? bal gibi koyar. el koyarim diye tehdit etmesi de basli basina bir problem. bir donem feto borsasi avukatlari, sirketleri feto iddiasiyla el koyma uzerinden haraca bagladiklari da yazilmisti.
hukukun dedikodusu, keyfiyeti olmaz. kurallari, kanunlari olur.
![]()
'e' maddesi tartışma yarattı
14 Ekim tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Sanayileşme İcra Komitesi’nin 4. Madde’nin e bendinde yer alan ifade tartışmaya neden oldu.www.sozcu.com.tr
7.90 ?
almanya ve abd'nin yonetim sistemi bizim sistemimizle ayni mi? su an baskan erdogan bir sey demeden ulusal basin 24 saat haber veremiyor sizce boyle bir ortama yatirim gelir mi? mesele sadece ucuz is gucu degil. nasil gelecek peki sizce doviz bu memlekete? daha milletin yastik altindaki dovizini altinini sisteme sokacak guveni veremiyorsun, yabanci yatirimciya nasil guven vereceksin?Paylaştığınız haberde zaten devletin bunu yapmaktaki haklı gerekçesi Almanya ve ABD örnekleri ile açıklanmış.
Neyini??Lütfi senin şeyini yiyim 7.84
Evindeki yemeği,Kolunu falan aklınız nereye gitti ???Neyini??
Ama öyle şeye böyle soru normal bence ???Evindeki yemeği,Kolunu falan aklınız nereye gitti ???
Beni güldürdün ya ALLAHda seni güldürsün inşallahEvindeki yemeği,Kolunu falan aklınız nereye gitti ???
Her gün veya haftalık ve aylık alışverişlerde ekran kartı almıyoruz ama.Düştü. Mesela ekran kartı.
Dolar 8,50 falanken 3300 TL'lerdeydi dolar düştükçe 3064 TL oldu.SAPPHIRE RADEON RX 5600 XT PULSE GDDR6 6GB 192Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SAPPHIRE RADEON RX 5600 XT PULSE GDDR6 6GB 192Bit DX12 AMD Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Evet doğru. Ama ben demek istedim ki, dolar düşünce ekran kartı gibi şeylerin fiyatı da düştü.Her gün veya haftalık ve aylık alışverişlerde ekran kartı almıyoruz ama.
Ben çocukken 400 TL ile iki araba şey alıyorduk, yine ben çocukken 1000 hatta geçen ay iki araba 1200 lira (Küsüratlarını yazmıyorum) idi.
Ama bugünün 11 Kasım olmasıyla hiç alakası yokEvet doğru. Ama ben demek istedim ki, dolar düşünce ekran kartı gibi şeylerin fiyatı da düştü.
11 Kasım ile alakası yok derken?Ama bugünün 11 Kasım olmasıyla hiç alakası yok
Aralıkta görürük
11 Kasım indirimleri dolayısıyla olabilir yani11 Kasım ile alakası yok derken?
Biber gazı sıkakım hiç açamasınBüyük büyük dedesi Masson bir kişi bulunda 0.50 kuruşları görsün. ?
Masson olması önemli İlluminati içindeki Üçken içindeki göze biraz göz rahatlatıcı ilaç sıkarız bizden razı kalıp bize gözünü dikmez.
Her şeyi değiştirdik. Swap baskısını kaldırdık. Ardından yıllardır faiz düşürmeyi hedefleyen düşünceden kurtulup faiz arttırımına gittik.Bence bir yerde ibre tersine dönecek. Anormal şekilde sert düşüş var.
Berat ALBAYRAK'ın bu kadar etkisi olacağını sanmıyorum. Zaten 2 sene Hazine ve Maliye Bakanlığı yaptı. Halbuki 2016'dan beri yükseliyor dolar. Ha bir de 2 günde ekonomi anlamında ne değişiklik/iyileştirme yaptık da dolar düşüyor?
Tü tü tü kötü günler arkada kalsın.