- Reaksiyon puanı
- 2,779
7.94
Yazmaktan sıkıldım Merkez Bankası başkanı Naci Ağbal oldu o düşürdü diye![]()
Yanlış bilmiyorsam Amerika'da bir şehirde belediye başkanı bir köpekti. Biz de koltuğu başkan yapalım, 1 günde 40 kr düşmesine yol açtı. Sonra Binali Bey'in yardımcısı atandı ve toplam 60kr düşmüş oldu. Oyum sana koltuk, sonuna kadar koltukçuyuz arkadaş!![]()
koltuğun boş olması daha hayırlı galiba
Ama suikast yapıldı koltuğa. Kaç kere diyeceğim. ? Profilimden Justinianus I The Great resmine ulaşabilirsin koltuk reisin.![]()
Yanlış bilmiyorsam Amerika'da bir şehirde belediye başkanı bir köpekti. Biz de koltuğu başkan yapalım, 1 günde 40 kr düşmesine yol açtı. Sonra Binali Bey'in yardımcısı atandı ve toplam 60kr düşmüş oldu. Oyum sana koltuk, sonuna kadar koltukçuyuz arkadaş!![]()
Medyaya böyle bir haber yansımadı. Ben napabilirim? O zaman merkez bankasını kısıtlayan hazinenin merkez bankası üzerindeki az da olsa olan yetkilerini kaldıralım. Merkez bankası bağımsız olsun artık. Her türlü boş koltuk bağımlı merkez bankasından iyidir. :dYazmaktan sıkıldım Merkez Bankası başkanı Naci Ağbal oldu o düşürdü diye
Başkan hep değişsinKeşke böyle başkan değişe değişe habire 40 kuruşar düşse
Zorrrrrrrrrrrrrrrrrr5 in altını görsün öyle sevineceğim.![]()
O zamanlarda maaş düşüktü.Keşke 2000 lere dönebilsek ne güzel ekonomi fırlamış her şey ucuzz..
Alım gücüm şuankinden fazlaydı bağımsız örnek olarak kurun 2 tl olduğu zamanda tüm maaşınla 8 çeyrek altın alabiliyorsan şuan 3 alabiliyorsun.O zamanlarda maaş düşüktü.
Keşke. ? Ama koltuk reis başa geçerse olabilir belki. ? İnsandan daha iyi bakanlık yapıyor. ?Keşke dolar ile maaş alsak![]()
çıkınca güncellemek kolaydırDüşüşün devam etmesi dileğiyle. Ha bir de 10 kuruş artınca fiyat güncelleyen siteler ne zaman düşürür acaba?
Doların düşmesi bizim için önemli. Zaten bilgisayar parçaları falan vergiler yüzünden fiyatı çok oluyor. Bari dolar düşse de fiyatlar da düşse.Doların düşmesi ve refahımızın artması dileğiyle..
Bazı durumlarda kurun önemi olmasa da bizler için mecbur gerekli.
Rüyanda anca. Dolar 10 kuruş artınca arabasının fiyatına 10 bin ekleyen kansızlar dolar 1 lira düşse bile 100 lira düşürmezler fiyatı. Ben boşuna demiyorum insan bozuk diye.Düşüşün devam etmesi dileğiyle. Ha bir de 10 kuruş artınca fiyat güncelleyen siteler ne zaman düşürür acaba?
ABDdeki bahsettiğin olayda köpek bir belediye başkanı değil. Şimdi Rabbit Hash bir kasaba ve ABDde belediye hizmet sınırları dışında kalan kasabalar belediyeye temel hizmetlerde bağlı olmakla beraber belediyedeki meclis ile aynı yetkilerde bir komisyona sahiptirler. Bu da demek oluyorki kasabadaki belediye başkanı seçilen köpek veya o makam temsili bir anlama sahiptir.![]()
8'in altına düştü.7.95 oldu bir daha 8'in altına düştü diyene savaş açacağım