- Reaksiyon puanı
- 25,614
Herkese selamlar. 4K civarı bir telefon alayım derken doların durdurulamaz artışı sonucu gelecekte ne olacağını kestiremediğim için fiyatlar artmadan bir amiral gemisi telefon alayım dedim. Tabi ben bu alacağım cihazı ortalama 5-6 sene kullanmayı düşünüyorum. Telefonu gün içerisinde aktif olarak çok fazla kullanmadığım için, cihazın ekran kapalıyken sunduğu pil performansı benim için çok önemli. He şunu diyebilirsiniz. Madem çok kullanmıyorsun niye bu kadar pahalı telefon alıyorsun. Onu da zaten yukarıda açıkladım. Olabildiğince güçlü olsun ki 3-4 sene sonra performansı beni sıkıntıya sokmasın. Belki de 1-2 yıl içerisinde Mi 10 Lite seviyesi telefonların 5K'ya yaklaştığını göreceğiz.
Bu dediklerim konusunda beni pişman etmeyecek cihaz iPhone 11 diye düşünüyorum. Ancak 5.5K civarına 12/256 OnePlus 8T'de satılıyor. iPhone 11 Pro 128 GB ise 8K seviyesinde fiyat olarak. Eğer OnePlus 8T alırsam, beni 5-6 sene götürür mü? Tabi birde bu kadar para vermişken garantili cihaz almak istiyorum. Şimdi OP alsam telefonda bir şey çıksa yandı gülüm keten helva olan 5K parama olacak. Ancak iPhone ile arasında da epey fiyat farkı var. Şu an için iPhone 11 tarafı daha ağır basıyor ama karar veremedim açıkçası.
Bu dediklerim konusunda beni pişman etmeyecek cihaz iPhone 11 diye düşünüyorum. Ancak 5.5K civarına 12/256 OnePlus 8T'de satılıyor. iPhone 11 Pro 128 GB ise 8K seviyesinde fiyat olarak. Eğer OnePlus 8T alırsam, beni 5-6 sene götürür mü? Tabi birde bu kadar para vermişken garantili cihaz almak istiyorum. Şimdi OP alsam telefonda bir şey çıksa yandı gülüm keten helva olan 5K parama olacak. Ancak iPhone ile arasında da epey fiyat farkı var. Şu an için iPhone 11 tarafı daha ağır basıyor ama karar veremedim açıkçası.