iPhone 11 Aldım (Hadi benden kurtuldunuz :) )

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
XR İstiyordum Ama Geçmiyeceğim Gerçekten Çok Hantal Bir Cihaz XR Kasası Çok Büyük Ve Avuç İçine Oturmuyor Ben Telefonumu Tek Elle Kullanmaya Alışkın Biri Olduğmdan Bana Yaramaz Yani Dürüst Olmam Gerekirsr SE 2020 Daha İnce Ve Kibar Bir Cihaz Olduğu İçin Düşünüyorum Eğer Batarya Konusunda Emin Olursam Geçicem Çünkü Durmadan Evde Priz Arayamam En Nefret Ettiğim Şey Bu
Boyut yüzünden geçecekseniz bir şey diyemem sizin terchiniz ben şahsen se 2020 nin ekran kasa oranını beğenmiyorum.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
XR İstiyordum Ama Geçmiyeceğim Gerçekten Çok Hantal Bir Cihaz XR Kasası Çok Büyük Ve Avuç İçine Oturmuyor Ben Telefonumu Tek Elle Kullanmaya Alışkın Biri Olduğmdan Bana Yaramaz Yani Dürüst Olmam Gerekirsr SE 2020 Daha İnce Ve Kibar Bir Cihaz Olduğu İçin Düşünüyorum Eğer Batarya Konusunda Emin Olursam Geçicem Çünkü Durmadan Evde Priz Arayamam En Nefret Ettiğim Şey Bu
Se 2020 Bataryası oyun olayına girmezsen günü çıkartıyor.Bataryada sorun yaşarsan yardım ederim.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
S10 plustan Se 2020 ye geçerek çok iyi bir tercih yaparsın.Hem ömürlük bir cihaza sahip olursun, hemde oldu paraya sıkıştın,iyi bir fiyata satabilirsin.
Geçicem Zaten Ama Şu Bataryadan Emin Olmam Lazim Her Gün Yanımda 10.000 Mah Şarj Aleti Taşıyorum Zaten Sorun Yok Ama Yinede Priz Aramak İstemiyorum Gün Boyu Oyun Oynayan Biri Değilim Zaten Ama Yinede Evde Priz Kovalamak İstemiyorum Bide 64 GB Konusunda Tedirginim 64 GB Almam İcap Edicek Geçersem Ama 64 GB Memnun Edicekmi Düşünüyorum Onuda

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Geçicem Zaten Ama Şu Bataryadan Emin Olmam Lazim Her Gün Yanımda 10.000 Mah Şarj Aleti Taşıyorum Zaten Sorun Yok Ama Yinede Priz Aramak İstemiyorum Gün Boyu Oyun Oynayan Biri Değilim Zaten Ama Yinede Evde Priz Kovalamak İstemiyorum Bide 64 GB Konusunda Tedirginim 64 GB Almam İcap Edicek Geçersem Ama 64 GB Memnun Edicekmi Düşünüyorum Onuda
Eğer çok program yükler,4k video çeker ve 3 yıldan fazla kullanacağım dersen 128gb almanı tavsiye ederim.Uzun vadede 64 yetmeyebilir.

Ekto02

Profesör
Reaksiyon puanı
1,330
Eğer çok program yükler,4k video çeker ve 3 yıldan fazla kullanacağım dersen 128gb almanı tavsiye ederim.Uzun vadede 64 yetmeyebilir.
4k Video Çekmiyorum Hatta Video Bile Çekmiyorum Ben Kamera Kullanmayan Bir Kullaniciyim Çok Az Kamera Kullanıyorum Sadece Biraz Fazla Uygulamam Var Yaklasik 120 Uygulama Falan Resim Ve Videolarim Fazla İndirdigim İçerik Fazla Böyle Diyebilirim Yani

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
4k Video Çekmiyorum Hatta Video Bile Çekmiyorum Ben Kamera Kullanmayan Bir Kullaniciyim Çok Az Kamera Kullanıyorum Sadece Biraz Fazla Uygulamam Var Yaklasik 120 Uygulama Falan Resim Ve Videolarim Fazla İndirdigim İçerik Fazla Böyle Diyebilirim Yani
Sen 128gb olanı al kafan rahat kullan.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
128GB öneririm.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Forum kurallarında gereksiz yere aynı konuyu açmak yasak.
Aynı konuyu göster ben forumu bırakacağım.
Bu arada hayırlı Olsun demeyi unuttum 1 hf sonra Kullanım Testini paylaşırsanız sevinirim Se 2020 almama nedeniniz küçük ekran mıydı
Teşekkür ederim. Büyük olduğu için bunu
Telefon pili nasıl ? Bende almayı düşünüyorum.
Şuan 51 şarjım var ve 5 saat kullanmışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forum kurallarına göz at istersen.
Göster aynı konuyu.

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
Aynı konuyu göster ben forumu bırakacağım.

Teşekkür ederim. Büyük olduğu için bunu

Şuan 51 şarjım var ve 5 saat kullanmışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Göster aynı konuyu.
Bulmama gerek yok döndürüp çevirip geri aynı cihazları soruyordunuz. Rahat 15 tane konu açtınız.