Aynen bi şey bilmiyorum bi sen biliyorsunuz. Benim kullandığım cihazı ben daha iyi biliyorsun.S9+ ve S10 kullandım , senin kullanıp öve öve bitiremediğin cihazların hepsini kullandım sen rahat ol. Boş yorumlarını kendine sakla insanların sinirlerini bozma. Bir şeyden anlamadığın ortada boş boş yorumlar yapıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her şey açık parlaklık %50 seviyesinde 8 buçuk saat alıyorum ama se 2020 kullananlar benim kullandığım şekilde kullansınlar da görüyüm 4 buçuk saat bile alamazlar.Hemde kazığın kralını yemişsin.S10 plusı 2 yıl sonra ya çöpe atarsın yada söve söve kullanırsın.Se 2020 nin bataryası 5 saatte bitiyor ama S10 plus 15 saat kullanım sunuyor dimi???? S10 plus ile Se 2020 nin batarya performansı üç aşağı beş yukarı aynı.S10 plus belki 15-20 dk fazla kullanım sunabilir.Batarya konusunda aradaki fark atla deve değil.Hızlı şarja gelince Se 2020 2,5 saatte şarj oluyor.S10 plus 1 saat 45 dk da şarj oluyor.Hızlı şarj ile 1 saat 10 dk ya iniyor.Se 2020 de uçak modu ve düşük güç modunu aktif edip şarj olma süresini 2 saate indirebilirsin yada 150 TL ye Spiegenin hızlı şarj aletini alırsın olur biter.S10 plusta ekran yada yazılımsal bir sorun oldu Servis sana yardım edecek mi? Kendine hiç bu soruyu sordun mu? Sosyal medyada (Instagram stories) bir fotoğraf yada video paylaştığında S10 plus seni memnun ediyor mu? Kusura bakma ama 5000 TL ye ömürlük cihaz varken sorunlu işlemciye sahip bir cihaz almış kendini avutuyorsun.Avutmaya devam et.???