huaweı health adım saymıyor

hlskltk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonum galaxy j8 2018 HUAWEI HEALTH uygulamasını yükledim. Ama Telefonunuz adım saymayı desteklemiyor diyor saymıyor ne yapmam gerekiyor

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Telefonum galaxy j8 2018 HUAWEI HEALTH uygulamasını yükledim. Ama Telefonunuz adım saymayı desteklemiyor diyor saymıyor ne yapmam gerekiyor
Sizin cihazınızda ön yüklü olarak Samsung'un sağlık uygulaması olan Samsung Health zaten geliyordur. Uygulama ile alakalı bir problem olup olmadığını anlamak için Samsung'un kendi sağlık uygulamasıyla deneyin. Eğer orada da adım saymıyorsa cihazınızda adım sayma sensörü yok demektir. Bu durumda da elden bir şey gelmez.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
samsung un kendi uygulaması var, samsung health. onu kullanın.

hlskltk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizin cihazınızda ön yüklü olarak Samsung'un sağlık uygulaması olan Samsung Health zaten geliyordur. Uygulama ile alakalı bir problem olup olmadığını anlamak için Samsung'un kendi sağlık uygulamasıyla deneyin. Eğer orada da adım saymıyorsa cihazınızda adım sayma sensörü yok demektir. Bu durumda da elden bir şey gelmez.
Samsung health uygulaması çalışıyor sıkıntı yok. Huawei Gt 2 pro alsam huawei health ta çalışmayacak.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
huawei HMS isimli programı da kurman gerekiyor. google servisleri gibi huawei servisleri bu da. annemin eski asus telefonuna kurdum, honor 5 ile sorunsuz kullanıyor. bence sen bir yerlerde yanlış yaptın yada hms yi kurmadın.

google marketten sağlık ı indirdikten sonra hms yi kurman için uyarıyordu sanırım. telefon adımı sayıyorsa sağlığın da sayması gerekir..