windows 7 build 6801 ve 6933 arasındaki farkların çok özet bir incelemesi için balcis.wordpress.com'a da bakabilirsiniz. 3 adet de ekran görüntüsü mevcut.
Ocagin 2. haftasindan sonra 5 dilde beta sureci baslayacakmis.
anlamadigim.
Hindu dili bile var ama Turkce yok
pis microsoft. :razz:
hindistan nüfus 1,225,000,000(bir milyar iki yüz yirmi beş milyon)
Türkiye nüfus 70 milyon...
+
Arkadaşlar Hindistan deyip geçmeyin, bu gün yazılım sektöründe hindistan birinci, Microsoft bile "Imagine Cup" yarışmasını türkiyeden önce hindistanda yaptı![]()
Türkiyede ki Beta tester sayısı ile ordaki bir değil.![]()
5- Oyunlar
Klasik solitaire'in yaninda microsoft 2 yeni oyun daha katmis,
Mahjong Titans, Mahjong bir cesit puzzle, obur oyunsa pasta borek vs yapmakla ilgili birsey gibi duruyor.
Yazına hızlıca bir göz attım. İlk gözüme çarpan şey 5. madde oldu. Burada yazdığın iki oyunda Windows Vista ile geliyor zaten yeni birşey değil.
Peki Zeki Müren de bizi görecek mi?
Ahahahahaha beta tester mış.Dünya para vereyim işletim sistemine beni de beta tester yapın
Zuhahahahahahahahah
nereden indirilebilir ve yaklaşık kaç gb dosya boyutu??
Beta yı bende denedim yarım saat kadar süreyle . Çok öyle kurcuklamadım sadece nete girdim. Vistada yaşadığım sorunu buradada yaşadm. İnternette gittigidiyor sdn gibi sitelerde internetsayfalarım kastı. ve öylece kaldı. Açılış hızı gayet tatmin edici. Çabuk kuruldu. Vista driverlarının tümü oldu.
Windows 7 de IE8 beta 2 var o yuzden normal, FF yada Opera denedinizmi?
ben bir sorun yasamadim aslinda ama olabilir donanimsal olarak belki.
Sanırım donanımsal birşey var çözemediğim. Firefox, opera ya da herangi bi tarayacı son sürümleri dahil. hepsinde aynı sorun.Vistada da windows yedide aynı problem yaşadım. Bilgisayarım kötü bi bilgisayar değil ama bi uyumsuzluk var herangi bi parçasında.
SAdece tarayıcıda ve belli sitelerde kitleme yapıyor pc yi 10 15 saniye ile 1 dk arasında süren kitlenmeler oluşuyo
Beta'yı deneyecekler için bir uyarı... Eğer Beta W7'yi, Windows 7'nin tam sürümü yayınlanana kadar kullanmak istiyorsanız, bu tarz veri kayıpları ile karşılaşacağınızı unutmayın.Windows 7'nin ön sürümlerini kullananların dikkatine: İşletim sisteminin 6956 ve 7000 numaralı ön sürümleri MP3 dosyalarını yutuyor. Bu derlemelerden birini kullanan kişilerin yaptığı şikâyetler doruk noktasına ulaştı.
Durum şundan ibaret: Güncel Windows 7 ön sürümlerinde bulunan bir hata MP3 dosyalarının ilk saniyelerinin kesilmesine yol açıyor. İlk zamanlarda bu hataya sebep olarak Windows 7'de bulunan WMP12 gösterilse de durumun daha vahim olduğu ortaya çıktı. Hangi medya oynatıcısını kullanıyorsanız kullanın MP3'lerinizin ilk birkaç saniyesi kesilmeye başlıyor. Bu hatayla karşılaşan kullanıcıların yüzlerce MP3 dosyasının giriş kısmı kesildi.
Bir Microsoft çalışanının Neowin forumunda açıkladığına göre hata, 16 KB'dan daha fazla başlık (header) verisine sahip MP3 dosyalarının meta bilgileri düzenlendiğinde ortaya çıkıyor. Yeni meta dosyasının yazımı sırasında dosyanın giriş kısmının üzerine yazılıyor ve böylece MP3 dosyasının ilk birkaç saniyesi ortadan kayboluyor.
Windows Explorer veya WMP12 üzerinden yapılan meta bilgisi değişikliğinde de sorun ortaya çıkabiliyor. Baş kısımları silinen MP3'ler dinlenilmeye elverişli olsa da kaybolan kısmın geri getirilmesi mümkün değil.
Şu sıralar Microsoft çalışanları sorunu doğruladı ve kısa bir süre sonra halka açılacak beta sürüm olan Windows 7 build 7000 için bir yama hazırlanıyor.
Bilgi:Chip
Bir Microsoft çalışanının Neowin forumunda açıkladığına göre hata, 16 KB'dan daha fazla başlık (header) verisine sahip MP3 dosyalarının meta bilgileri düzenlendiğinde ortaya çıkıyor. Yeni meta dosyasının yazımı sırasında dosyanın giriş kısmının üzerine yazılıyor ve böylece MP3 dosyasının ilk birkaç saniyesi ortadan kayboluyor.