Prison Break 4. sezon ile geri döndü

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
3 sezonda iki farklı hapisaneden kaçıp,kardeşini idamdan kurtarmak isteyen oldukça zeki bir mühendisten sevdiği kadının intikamını almaya yemin etmiş bir suçluya dönüşen michael scofield ve eşrafının yeni maceraları başladı ve 2 bölüm yayınlandı ;) PB fanlarıda zevkten dört köşe oldu :mrgreen:

yeni sezonda 3 yeni karakter daha diziye ekleniyormuş :excl:

alıntı

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Yeni Katılanlar:
Fbici iyi niyetli abi, Micheal'ın tayfaya yeni katılan Hacker (promo resmindeki Çinli), şirketten yeni kötü adam (promodaki zenci)

Spolier!
Whistler ilk bölümde sizlere ömür, Micheal ve tayfası (Sucre-Bellick-Mahone-Lincoln-Sara) şirketi çökermek üzere Fbi ile anlaşıp prosedürleer çerçevesinde özgürlüklerine karşı savaşacaklar.

İlk iki bölüm hayal kırıklığına uğrattı beni açıkçası olaylar çok hızlı gelişti saçmalıklar üstüne kurulmuş. Bu sabah yeni bölüm düşecek bakalım eski tadını verecek mi?

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
izliorm izliorm tekrar izliorm izliorm tekrar izliorm..ı love saraa

djwolwerine

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet Prison Break süper başladı bu akşam da 3. bölümü yayınlandı. Düşer biraz sonra nete

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
yeni bölüm fena değildi dizinin akışı düzelir umarım.

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Harika bir başlangıç yaptı. Bitişide bu kadar harika olur umarım. :yinyang: Heroes ve Lost'u da beklemedeyim. Hele Heroes baya oldu, özledim. :)

Mr.Fastfinger

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yine herzamanki gibi Çarşamba günü akşamı nete düşecek dizi Perşembe akşamına kadar altyazıyı bekleyip yapışcaz ekrana :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Yine herzamanki gibi Çarşamba günü akşamı nete düşecek dizi Perşembe akşamına kadar altyazıyı bekleyip yapışcaz ekrana :D

Yanlışın var linkler salı sabahın körü 5 gibi linkler düşüyor, altyazı çarşamba günü veya fan sitelerin çevirisiye salı akşam üzeri ulaşılabilir durumda oluyor.

Mr.Fastfinger

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yanlışın var linkler salı sabahın körü 5 gibi linkler düşüyor, altyazı çarşamba günü veya fan sitelerin çevirisiye salı akşam üzeri ulaşılabilir durumda oluyor.

Evet Pazartesi yayınlanıyormuş bu sezon.Salı günüde altyazı düşüyor.Daha iyi oldu :mrgreen:

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar son 4-5i beraber izledim, mükemmel bölümler, yarma zenci katilde süper olmuş, umarım ölmez, ama sarah'a da dokunmasın :mrgreen:

black_mamba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4. season ilk 14 ü arka arkaya aynı gün izledim bir baktım 15 düşmüş hemen indirdim onuda bitirdim... izle izle izle doyamıyorum bir dizi bu kadar mı sürükler adamı

ogame22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayatımda gördüğüm en mükemmeel dizi mutlaka izleyin:D

turgay_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
2
lost bağımlılık yapıyo ama bu dizi,tam bir saplantı haline getirir insanı :D

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
2 Hapishaneden kacti, kacirtti. Simdi ise şirketi yok etmek için saldiriyorlar. Fakat çökertmek için gerekli gördükleri ve peşinde olduklari şeyin bambaşka bir şey oldugunu öğrendiler. 4. Sezon 15. Bölümü izlemiş biri olarak söyleyebilirim...

Bence PB yanlis tanitilmis :)

Dn : Bu arada regedit, Siyahi kiralik katil ölüyor, sevinme boşa :) Mahone affetmiyor.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ve 16. bölümle kış tatiline girdi, yeni bölümler şubatta başlar sanırım.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
2 Hapishaneden kacti, kacirtti. Simdi ise şirketi yok etmek için saldiriyorlar. Fakat çökertmek için gerekli gördükleri ve peşinde olduklari şeyin bambaşka bir şey oldugunu öğrendiler. 4. Sezon 15. Bölümü izlemiş biri olarak söyleyebilirim...

Bence PB yanlis tanitilmis :)

Dn : Bu arada regedit, Siyahi kiralik katil ölüyor, sevinme boşa :) Mahone affetmiyor.

olsun delikanlı adamdı :D

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yaw bizim dizi ne oldu yeni sezon başlamadı mı ???

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
birde son sezon olacakmış :(