Mediamarkt Klavye İade

effffffty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar olayı anlatayım ben 700tl bütçe ile mediamarkta *mekanik* klavye için gittim. Orada bana apex 3 ü önerdiler "mekanik" diye. Sonra bu mekanik çıkmadı biz de iade etmeye gittik edeceklerdi de zaten fakat orada yok yarı mekaniktir falan diyerek geri döndürdüler ben de salak gibi inandım. Sonra ben kullanınca farkettim ki mekanik ile alakası yok fakat kontrol için baktığımda da zaten full+full membran. Ben klavyeyi bir hafta kullandım şimdi gidip değişim istesem yapılır mı (İade süresi geçmedi) Fakat korktuğum konu bilek desteğinin yapısı gereği çok fazla parmak izi bırakıyor ve bilek desteğinde parmak izleri vs. var temizlemeye de çekindim nolur nolmaz diye. bu iadeye/değişime bir etken olur mu? kutuda herhangi bir eksik ve bir deformasyon yok zaten 1 hafta oldu sanıyorsam alalı. Umarım yardımcı olurlar Mediamarkt Forum Aydın... Bu tamamen çalışanın hatası diye düşünüyorum orada geri döndüğümüzde ilk "beyaz switch" diye beni kandırmaya da çalıştı çünkü.

• Üzgün
Reactions: bwr

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Ah be hocam, keşke daha dikkatli olsaydınız. Zorluk çıkarırlarsa dava açmanız gerekir çünkü sizi kandırmışlar. İsterseniz gidin ha değiştirmeyiz derlerse zorluk çıkartın mağaza müdürüne kadar gidin. Yoksa vermiyorlar böyleleri.

effffffty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ah be hocam, keşke daha dikkatli olsaydınız. Zorluk çıkarırlarsa dava açmanız gerekir çünkü sizi kandırmışlar. İsterseniz gidin ha değiştirmeyiz derlerse zorluk çıkartın mağaza müdürüne kadar gidin. Yoksa vermiyorlar böyleleri.
Umarım değişirler diyelim o zaman :( Bir klavye için de dava açmaya gerek yok gibi...

Reaksiyon puanı
3,029
Apex 3 de iyi bir klavye ama mekanik istemişken öyle yönlendirmeleri kötü. Tekrar git şikayette bulun bence. Olmazsa mail yoluyla dilekçe gönder veya oradaki mağaza müdürü ile konuş.