Erdoğan dolarınızı bozdurun dedi ama vatandaş dinlemedi

M

Murat Burç

SDN Okuru
2018 dolar krizinde Bozduran kahraman bozdurmayan vatan haini ilan edildi... asıl bozdurup kâr edenleri vatan haini olmalıydı... o devlete bağışlanmalıydı
MHP 7'den dolar bozdurmuştu. Valla helal olsun. Büyük kahramanlık örneği. Müthiş vatan sevgisi.

Parası olana en iyi yatırım altın sanırım
Kağıt parçası bütün paralar. Sadece kağıt parçası.
Bunlara kim değer atfediyor? Devletler.

Altın'a kim değer atfediyor? Bütün dünya

Benim annem, babam dolar, euro anlamaz. Allah ne verdiyse altına.
Beni de böyle bir altın psikopatı olarak yetiştirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Ben aldım valla daha da geçerse elime dolara yatırıcam dolara altına oynayan kazanır abicim. 2 düşer 5 yükselir. Hele ki altın hiç düşmüyor.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Ben aldım valla daha da geçerse elime dolara yatırıcam dolara altına oynayan kazanır abicim. 2 düşer 5 yükselir. Hele ki altın hiç düşmüyor.

Bizim Türk insanının bu 3-5 bin TL'lik Dolar alayım zengin olurum kafasını hiç anlamıyorum.

Orada dolar 15-20 kuruş artıacakta ne olacak =? Az milli düşünüp yatırım yapacak olanın Altına yatırım yapmasını öneririm.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Bizim Türk insanının bu 3-5 bin TL'lik Dolar alayım zengin olurum kafasını hiç anlamıyorum.

Orada dolar 15-20 kuruş artıacakta ne olacak =? Az milli düşünüp yatırım yapacak olanın Altına yatırım yapmasını öneririm.
Yatırım iyidir tavsiye ederim. Sizi bilmem ama biz yarın öbürgün evleneceğiz para lazım ufak tefekte olsa 3-5 bin TL kar etmek iyidir. Malum her şey pahalı kenarda dursun.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Yatırım iyidir tavsiye ederim. Sizi bilmem ama biz yarın öbürgün evleneceğiz para lazım ufak tefekte olsa 3-5 bin TL kar etmek iyidir. Malum her şey pahalı kenarda dursun.

Lütfen yazdıklarımı okuyarak yorum yapalım...

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Zengin olurum kafası diyorsunuz ya bende diyorum ki mesele zenginlk değil 3-5 de olsa kenara atmak özkan bey lütfen siz tekrar okuyun bi yazdıklarımı....

Mesajımın devamında diyorum ki Milli düşünüp ALTIN ALIN zaten sana yatırım yapma diyen mi var.
Alacağın 300-500 $ para 15-20 kuruş artınca köşeyi dönmeyecen heralde.

Samet UCA

Profesör
Reaksiyon puanı
2,926
Mesajımın devamında diyorum ki Milli düşünüp ALTIN ALIN zaten sana yatırım yapma diyen mi var.
Alacağın 300-500 $ para 15-20 kuruş artınca köşeyi dönmeyecen heralde.
Bu tavsiyeniz bir başkası için şuanlık uygun olur. 2014 yılında 9 bin dolara yakın para yaptım ben aile bireylerimle. Şuan kar oranım hiç ama hiç beklemediğim kadar yüksek.