Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Dolarınızı bozdurun çağrısı etkisiz olmuş. Vatandaş 71 milyon dolar satın almış.
En azından o var, telefon ile kılıf arasında görsel olarak duruyor..Benim 1 dolarım bile yok![]()
1 Dolar deme ben o yüzden yarım dolar dedim. Fetöcü iftirası yer, içeride haksız yere sürünürüz.Benim 1 dolarım bile yok![]()
Sanırım F ile başlayan seri numaralı 1 dolarlar mevcuttu, ben öyle hatırlıyorum.O olayı unuttum aydınlat lütfen ??
Fetöcülerin haberleşme parasıymış 1 dolarlar. Öyle diyorlar ben demeyiyorum. Cahilim ben birşeyden anlamam.O olayı unuttum aydınlat lütfen ??
Adamlara bak bilmediğimiz daha neler neler vardırSanırım F ile başlayan seri numaralı 1 dolarlar mevcuttu, ben öyle hatırlıyorum.
Bu vatandaş denilen kimdir, kimlerdir? Biz başka ülkede mi yaşıyoruz yoksa? ?Dolarınızı bozdurun çağrısı etkisiz olmuş. Vatandaş 71 milyon dolar satın almış.
Zengin aile soyları, üst düzey akademisyen ve memurlar falan olması gerekiyor.Bu vatandaş denilen kimdir, kimlerdir? Biz başka ülkede mi yaşıyoruz yoksa? ?
Memurlar tartışma götürür, onlar üzerinden genelleme yapmak doğru olmaz da şu var diğerleri için:Zengin aile soyları, üst düzey akademisyen ve memurlar falan olması gerekiyor.
Bu açıklamanın bir çok bakış açısı var. Benim bu açıklamadan çıkarımım bu.Memurlar tartışma götürür, onlar üzerinden genelleme yapmak doğru olmaz da şu var diğerleri için:
Vatandaşa yapılan "Yastığının altında doları, avrosu, altını olan varsa, bozdursun. Bu, milli bir mücadeledir." çağrısını, belli ki elit kesim üzerine alınmamış. Peki vatandaş bunun neresinde?![]()
Sağ ol; çok açıklayıcı oldu.Bu açıklamanın bir çok bakış açısı var. Benim bu açıklamadan çıkarımım bu.![]()
Dilenin.Millette altın alacak parada kalmadı Murat. Ne yapacağız?
bence de öyle en güvenli liman parası olanaBu vatandaş saf mı anlamadım. Altın varken dolar mı alınır?
Yatırım işlerinden alıyorsundur Dolar alır satarsın ayrı ama onun dışında en temizi altın.
2018 dolar krizinde Bozduran kahraman bozdurmayan vatan haini ilan edildi... asıl bozdurup kâr edenleri vatan haini olmalıydı... o devlete bağışlanmalıydıDolarınızı bozdurun çağrısı etkisiz olmuş. Vatandaş 71 milyon dolar satın almış.