Hakkı alkan abinin iphon koleksiyonu varmıdır??

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Elestiri anlamında sormuyorum insan sevdigi seyleri biriktirir ya.. Hakkı abi iphon koleksiyonun var mı? Bunu merak ediyorum..para koleksiyonu gibi iphon koleksiyonu yapanlar varmış da ondan dm den cevap veremiyorum yazmışsın bide buraya yazayım dedim Elestiri anlamında sormuyorum insan sevdigi seyleri biriktirir ya..

Son düzenleme:

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
1 KAZAYLA yanlış yazmışım uyarın için teşekkür ediyorum...

2 bende zaten kimsenin cevaplamasını beklemiyorum belki hakkı alkan görür cevaplar diye yazdıydım...

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Elestiri anlamında sormuyorum insan sevdigi seyleri biriktirir ya.. Hakkı abi iphon koleksiyonun var mı? Bunu merak ediyorum..para koleksiyonu gibi iphon koleksiyonu yapanlar varmış da ondan dm den cevap veremiyorum yazmışsın bide buraya yazayım dedim Elestiri anlamında sormuyorum insan sevdigi seyleri biriktirir ya..
Neden olmasın :)

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,551
sanki kutsal hazine de yazım yanlışını dert ediniyorsunuz :D ben "ayfırt" bile demişimdir... Önemsiz hatta gereksiz bir ayrıntıya takılmışsınız.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bir tane apple storeyi komple alırdım onun yerinde olsam onun apple ürünlerine baktığı gibi hiçbir kız bize bakmadı şu yalan dünyada.