Yeşil Okçu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,809
Vodkayla güzel oluyor ama...hiçbir alkolle karıştırmamak gerek enerji içeceğini.
Vodkayla güzel oluyor ama...hiçbir alkolle karıştırmamak gerek enerji içeceğini.
Vodkayla güzel oluyor ama...
Dark blue alsın.onun için enerji içeceği aromalı şuruplar var, en azından zarar görmezsin.
O konularda annemizle nasıl ensest yaparız, millete nasıl tecavüz ederiz diye mi tartışıyoruz?Bu forumda günde kaç cinayet, kaç tane ensest ,tecavüz vaka konusu açılıyor. Eğer çocuklara açık platformda yasaklanması gereken konu var ise bu konulardan en son konu alkol ile açılan konular olmalıdır.
Çok haklı bir paragraf olmuş siliyorum yazdığım önerileri ...Bir kimsenin ne günahına karışırım, ne içmesine, ne de başka bir zaafına... Ancak, gizli kaldığı sürece... Bu günahı alenileştirmediği sürece... Reklamını yapıp başkalarını da buna teşvik etmediği sürece. Böyle birine hem saygı duyarım, hem sempati. Ve Allahtan ona bu günahından kurtulup Allah'ın sevgili bir kulu olması için dua ederim.
Lakin... Allah'ın kesinlikle haram kıldığı, insanların ocağını, yuvasını yıkan bu tür günahları aleni olarak reklam eden, tavsiye eden biri/ne/lerine diyeceğim şudur: Siz resmen Allah'a savaş ilan ediyorsunuz! Bunu gizli yapanın günahı bir'dir, aleniyete döken, tavsiye eden, yayan birinin günahı ise binlerle dahi ölçülemez.
Buraya bu konuyu açan kişi ve ona tavsiyelerde bulunanlar, size Allah'tan korkun, bu kadar ağır cürüm işlemeyin diye kardeşane, dostane tavsiyede bulunmak istiyorum. O'na savaş ilan eden hiç kimse kazanamadı çünkü, hep kaybettiler. Dünyaları harap oldu, ahiretleriyse zaten ebedi azaptır.
Son kez yorum yazıyorum bu konuya başım ağrıdı iyice.İyi de bugün alkole meraklı bir kişi sosyal medya dahil birçok yerden etkilenebilir buraya gelene kadar. Bugün herhangi bir belgeselde veya filmde bile bira veya şarap tarzı bilindik alkollere çok rahat rastlanılabilir. Sakınca yok bence isteyen istediğini içer. He birisi konuya gelir saçma sapan bir şey yazar daha kötü yola yönlendirir, orası ayrı.
Aynen öyle rahatsız olan yazmasın bu kadar basit millete ne kimin ne içtiğinden adam bi şarap önerisi istemiş niye bu kadar uzamış anlamadım.Arkadaşlar Alkol ile arası iyi olmayan , sevmeyen konuya yazmasın bu kadar basit sonra tartışma çıkıyor işte
Hocalar bile gelmiş konuya.. kimseye zarar vermeden iç içkini git evine yat yeter![]()
genelleme yapmayalım bir elin beş parmağın bir değil düzgünleri vardır ...Hacı hoca kul hakkı yer,yalan söyler , çalar çırpar ama alkol gördü mü deli olur. Meclisten dışarı...
Hacı hoca pek kalmadı Peygamberimizin (s.a.v) dediği gibi sahte hocalar çoğaldı burda iyiyle kötüyü ayırt etmek lazım yoksa bir grup insandan kötü insanlar çıktı diye o gruba kötü dersek dünyada iyi insan kalmaz...genelleme yapmayalım bir elin beş parmağın bir değil düzgünleri vardır ...
Haram şeylerden en iyisi uzak dur. Sonra alışırsan çok zor bırakma ihtimalin var Allah korusun.Arkadaşlar selam , bana uygun fiyatlı şarap önerir misiniz 2 kişiyiz , ilk defa içeceğiz ona göre bir şeyler önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim.