Klimasız serinleneme yolları

High Noon

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Arkadaşlar özellikle bilgisayar başındayken çok ihtiyacım oluyor yaklaşık 7-8 saat bilgisayar başındayım gerek kodlama gerek oyun şu bu derken ve klima 8 saat açık kalır ise bütçeyi çok aşıyor daha ucuz bir meblaya etkili serinleme yolları var mı bildiğiniz? Bir alet, eşya vs.?

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Arkadaşlar özellikle bilgisayar başındayken çok ihtiyacım oluyor yaklaşık 7-8 saat bilgisayar başındayım gerek kodlama gerek oyun şu bu derken ve klima 8 saat açık kalır ise bütçeyi çok aşıyor daha ucuz bir meblaya etkili serinleme yolları var mı bildiğiniz? Bir alet, eşya vs.?
Hocam, BİM'e bir ürün gelmişti. Sadece, 5V elektrik ile çalışıyor. (USB bağlantılı) 23 TL değerinde. Aldım, o kadar güzel serinletiyor ki.....

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Burası esiyor baya serin.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Mersin abi memleket nemli yanıyoruz alev.
Geçen yaz oradaydım, Kushimoto Sokağı taraflarındaydım klimayı kapatınca nefes alamıyordum... Gerekirse kasadaki fanı kendine doğru uzat o sıcak hiç çekilmez erirsin ?

High Noon

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Hocam, BİM'e bir ürün gelmişti. Sadece, 5V elektrik ile çalışıyor. (USB bağlantılı) 23 TL değerinde. Aldım, o kadar güzel serinletiyor ki.....
Hocam şu minik el boyutunda asusun falan var vantilatörleri onlardan değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer o ise ben de düşünüyorum.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Hocam tek çare vantilatör olur alternatif olarak ama sıcak havada o da çok fayda etmiyor aslında doğrudan havayı üflediği için. Akdeniz taraflarında klimasız yaşamak çok çok zor, haklısınız.

High Noon

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Geçen yaz oradaydım, Kushimoto Sokağı taraflarındaydım klimayı kapatınca nefes alamıyordum... Gerekirse kasadaki fanı kendine doğru uzat o sıcak hiç çekilmez erirsin ?
Oralar çok fena ya orada yaşayanlar damar tıkanıklığından gidiyor :D

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
valla deniyeceğim umarım işe yarar alınca hortlatırım postu
İşe yaramaya yarıyor hocam. Ben de Akdeniz tarafındayım. Odamda uyunmuyor normalde. Klimada salonda ama ben göçebe gibi yatmayı sevmiyorum açıkçası odam dururken. O sebeple bir Raks vantilatör satın almıştım yazın başında, faydasını görüyorum.