ati x1600 pro iceq ekran karti aldim ve pc yi acarken sorun cikartiyor..
dügmeye bastigimda; bazen fanlar ve discler calisiyor ama hic ses gelmiyor,
bazen uzunca bir ses geliyor ama yine acilmiyor(ekran görüntüsü dahil gelmiyor)
bazen normal acilacakmis gibi oluyor ama windows acildiginda ekran kartini tanimiyor..
hic normal acilmiyor mu bu kart? bi 10 denemeden sonra... dolayisi o sorunu gün icinde tekrar yasamamak icinile pc bütün gün acik kaliyor..
denemedigim teknik yöntem kalmadi.. sira bios update e geldi ama bir türlü dogrusunu bulamadim..
anakartimin markasini bilmiyorum ama özellikleri ve bios u $öyle;
478pin P4800 Mhz
Dual DDR 1
2x Sata 1
2x IDE
1x FDD
realtek ac 97 ses karti
Winflash
Ultra ATA Storage Controllers
entegre lan YOK
BIOS Type:Phoenix-AwardBIOS Date:September 1st 2003BIOS ID:09/01/2003-Springdale-G-6A79AD49C-00-NoneBIOS OEM:Intel 865PE/G, -001 - 6.00 PGChipset:Intel 2570 rev 2SuperIO:Winbond 627F/HF rev 7 at port 002EManufacturer:UnknownMotherboard:Springdale-G
Yardimlariniz icin simdiden tesekkürler.. Tek umut burasi
dügmeye bastigimda; bazen fanlar ve discler calisiyor ama hic ses gelmiyor,
bazen uzunca bir ses geliyor ama yine acilmiyor(ekran görüntüsü dahil gelmiyor)
bazen normal acilacakmis gibi oluyor ama windows acildiginda ekran kartini tanimiyor..
hic normal acilmiyor mu bu kart? bi 10 denemeden sonra... dolayisi o sorunu gün icinde tekrar yasamamak icinile pc bütün gün acik kaliyor..

denemedigim teknik yöntem kalmadi.. sira bios update e geldi ama bir türlü dogrusunu bulamadim..
anakartimin markasini bilmiyorum ama özellikleri ve bios u $öyle;
478pin P4800 Mhz
Dual DDR 1
2x Sata 1
2x IDE
1x FDD
realtek ac 97 ses karti
Winflash
Ultra ATA Storage Controllers
entegre lan YOK
BIOS Type:Phoenix-AwardBIOS Date:September 1st 2003BIOS ID:09/01/2003-Springdale-G-6A79AD49C-00-NoneBIOS OEM:Intel 865PE/G, -001 - 6.00 PGChipset:Intel 2570 rev 2SuperIO:Winbond 627F/HF rev 7 at port 002EManufacturer:UnknownMotherboard:Springdale-G
Yardimlariniz icin simdiden tesekkürler.. Tek umut burasi