- Konuyu başlatan
Yıldırım E.
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,681
Sipderman değil Spider-Man namıdeğer Peter Parker.Çok sipderman oynayıp, çok spiderman filmi izliyorsunuz biraz azaltın saatlerini (!)
Sipderman değil Spider-Man namıdeğer Peter Parker.Çok sipderman oynayıp, çok spiderman filmi izliyorsunuz biraz azaltın saatlerini (!)
Arada da tire olmasa nolcek yav? Ayrıca 2022'de bir "Spider-Man" oyunu gelecek deniliyor, duydunuz mu hiç böyle bir şey?Sipderman değil Spider-Man namıdeğer Peter Parker.
Tire var orijinalde öyle okunması lazım.Arada da tire olmasa nolcek yav? Ayrıca 2022'de bir "Spider-Man" oyunu gelecek deniliyor, duydunuz mu hiç böyle bir şey?
Hocam son 2 aydır Spider-Man oynamıyorum bunlar hep çizgi roman okumaktan oluyor ve ben çizgi romancıyım filmlere gelirsek Tobey'den sonra bozdu artık beyazperde ile ilgilenmiyorumÇok sipderman oynayıp, çok spiderman filmi izliyorsunuz biraz azaltın saatlerini (!)
hocam 2022'de gelirse devam oyunu gelir benim tek beklentim PS4'e gelmesi başka bir şey istemiyorumArada da tire olmasa nolcek yav? Ayrıca 2022'de bir "Spider-Man" oyunu gelecek deniliyor, duydunuz mu hiç böyle bir şey?
konuya beni etiketlemişler bende Spidey'e gönderme yapayım dedimÇok sipderman oynayıp, çok spiderman filmi izliyorsunuz biraz azaltın saatlerini (!)