- Reaksiyon puanı
- 2,302
Şu an Xiaomi Mi 10T Lite kullanıyorum.
Sizce Samsung S22 Ultra alınır mı?
Bir cihazda aradığım özellikler:
1) Bildirim LED'i
2) LED Ekran (AMOLED, OLED vs.)(Çünkü AOD olsun istiyorum.)
3) Android ve arayüz güncellemelerini bol bol almalı. Şu an kullandığım cihaz bu konuda iyi bence.
4) 5G
5) NFC
Kamerayı neredeyse hiç kullanmıyorum dolayısıyla OIS denilen zımbırtının varlığından bile bihaberdim. Kamera isterse 0,5 MP olsun, sıkıntı yok.
Aslında POCO F4 GT de aradığım özellikleri karşılıyor.
Lakin POCO'yu bu forumda kötüleyenler çıktı.
Öte yandan S22 Ultra'da "Edge Lighting" diye bir özellik olduğunu öğrendim ve bu özellik çok hoşuma gitti, bir nevi bildirim LED'i niyetine kullanılabilir.
Ancak S22 Ultra'da canımı sıkan bir pürüz var, o da Micro SD takılamaması.
Ayrıca iki cihazda da canımı sıkan bir pürüz var, o da kulaklık takılamaması.
Kulaklık takamadığım bir telefona ben binlerce lira verirsem her gün kendime "Acaba ben aptal mıyım?" diye soru sorarım.
Sizce hangi cihazı alayım?
Sizce Samsung S22 Ultra alınır mı?
Bir cihazda aradığım özellikler:
1) Bildirim LED'i
2) LED Ekran (AMOLED, OLED vs.)(Çünkü AOD olsun istiyorum.)
3) Android ve arayüz güncellemelerini bol bol almalı. Şu an kullandığım cihaz bu konuda iyi bence.
4) 5G
5) NFC
Kamerayı neredeyse hiç kullanmıyorum dolayısıyla OIS denilen zımbırtının varlığından bile bihaberdim. Kamera isterse 0,5 MP olsun, sıkıntı yok.
Aslında POCO F4 GT de aradığım özellikleri karşılıyor.
Lakin POCO'yu bu forumda kötüleyenler çıktı.
Öte yandan S22 Ultra'da "Edge Lighting" diye bir özellik olduğunu öğrendim ve bu özellik çok hoşuma gitti, bir nevi bildirim LED'i niyetine kullanılabilir.
Ancak S22 Ultra'da canımı sıkan bir pürüz var, o da Micro SD takılamaması.
Ayrıca iki cihazda da canımı sıkan bir pürüz var, o da kulaklık takılamaması.
Kulaklık takamadığım bir telefona ben binlerce lira verirsem her gün kendime "Acaba ben aptal mıyım?" diye soru sorarım.
Sizce hangi cihazı alayım?