Yavaşlama sorunu

Dogukanarzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar herkese kolay gelsin.Fazla uzatmadan konuya gireyim yeni bir bilgisayar aldım 1-2 ay civarı oldu ondan öncesinde laptobum vardı.Herneyse yeni aldığım pc ye w10 kurdum.Ve laptopdaki windows dosyaları olduğu gibi yeni pc ye geçmiş.Laptop da anlamadığım bir şekilde yavaşlama vardı windows dan oldugunu tahmin ediyordum iyice emin oldum.Yeni aldıgım pc dede laptopda karşılaştıgım sorunlarla karşılaştım.Windows dosyaları vb. herşey aynıydı.Bende yeni usb bellek alarak format atayım dedim formattan sonra yine aynı windows dosyaları var kurtulamıyorum ve bilgisayar daha da yavaşladı formattan sonra.Bilgisayar alalı 1 bilemedin 2 ay oldu.
Özellikleri: i3 9100F RX570 8 GB Ram 240 ssd
yardımlarını bekliyorum arkadaşlar lütfen bir çözümü olan bilen varsa yardımcı olsun teşekkürler.

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Hocam temiz kurulum yapmıyorsunuz . Format sırasında disk kısmında disklerinizi sıfırlayın .

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Hocam.biçimlendirdiğin zaman eski dosyaların kalma ihtilmalinin 0 olması gerekmez mi ? .d

Dogukanarzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam.biçimlendirdiğin zaman eski dosyaların kalma ihtilmalinin 0 olması gerekmez mi ? .d
Hocam uygulamalar v.b şeyler yok zaten sorun şu ki laptoptaki windows dosyaları yeni aldığım pc ye geçiyor.Aynı sorunları yaşıyorum