20 30 liraya Windows 10 lisansı alınırmı

Ömer Faruk kaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
İyi günler arkadaşlar ben laptop alıcam ama w10 lisanssız freedos birşekilde satılıyor çoğu internette bu lisanslardan almayı düşünüyorum sonuçta azımsanmayacak şekilde bir fiyat farkı var w10 lu laptoplarda lütfen bilenler yardım etsin

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Bu tarz lisanslar hakkında pek bir bilgim yok, fakat bir süre sonra geçerliliğini yitirdiğini söyleyenleri duydum. Kimisinde çalışmayan anahtarlar da olmuş, kısacası yorumu iyi olan bir anahtar alırsanız pek de sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası.

Ömer Faruk kaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bu tarz lisanslar hakkında pek bir bilgim yok, fakat bir süre sonra geçerliliğini yitirdiğini söyleyenleri duydum. Kimisinde çalışmayan anahtarlar da olmuş, kısacası yorumu iyi olan bir anahtar alırsanız pek de sorun olacağını düşünmüyorum açıkçası.
Ya kardeşim şimdi sdn nin videosunu izledim bu konu hakkında ve lisans 3.denemede etkinleşti Freedoslu birşekilde alsam bir pc 2 3 farklı kod denesem olur galiba yada w10 u olan birinden kod istesemde işe yarayabilir belki bu konuda bir bilgin var mı?
Veya illegal nasıl yükleriz yüklersek tehlike olur mu?

hobbSSaldım

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Ben aldım hiç bir sorun çıkmadı. Sadece W10 sürümünüze dikkat edin ki alınca fos çıkmasın. W10 Pro ya Home lisansı alırsanız çalışmaz

Ömer Faruk kaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ben aldım hiç bir sorun çıkmadı. Sadece W10 sürümünüze dikkat edin ki alınca fos çıkmasın. W10 Pro ya Home lisansı alırsanız çalışmaz
Kardeşim nasıl tam anlamadım ben ilk kez alıcam üniversite için nesine bakmam gerek ve nerden almam gerek sana zahmet yardımcı olur musun

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
SDN'nin videosunda yükseltme vardı, normalde 3. denemede olacağını düşünmüyorum, tabi key gerçek ise.

Ömer Faruk kaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
SDN'nin videosunda yükseltme vardı, normalde 3. denemede olacağını düşünmüyorum, tabi key gerçek ise.
Hmm peki artık alıp deneyeceğiz peki kardeşim bu laptopu aldığımda Freedoslu haline nasıl yükleyeceğim w10 u gidip attırmam mı gerekiyor

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Bundan 2.5 yıl önce bir kendime birde abime almıştım bu tarz bir key hala sıkıntısız kullanıyorum. Yorumları iyi olan bir yerde key alın sorun olmaz bence.

lieutenant

Asistan
Reaksiyon puanı
195
İyi günler arkadaşlar ben laptop alıcam ama w10 lisanssız freedos birşekilde satılıyor çoğu internette bu lisanslardan almayı düşünüyorum sonuçta azımsanmayacak şekilde bir fiyat farkı var w10 lu laptoplarda lütfen bilenler yardım etsin
Merhabalar, ben gittigidiyordan en ucuzunu almıştım. Win 10 Pro lisansı. 4₺ idi iki defa aldım tek bir sorun bile çıkartmadan kullandım.

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
Geçen hafta 30TL’ye Windows 10 Pro lisansı aldım. Şuanlık sorun yok ama almanı tavsiye ederim. Biraz şans işi ama güvenilir siteler de var. 1900 TL vermekten iyidir.

Ömer Faruk kaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Geçen hafta 30TL’ye Windows 10 Pro lisansı aldım. Şuanlık sorun yok ama almanı tavsiye ederim. Biraz şans işi ama güvenilir siteler de var. 1900 TL vermekten iyidir.
Link atar mısın ve Freedos lu bir pcye ilk başta nasıl yükleyeceğim bir bilgin var mı

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
Link atar mısın ve Freedos lu bir pcye ilk başta nasıl yükleyeceğim bir bilgin var mı
Buyrun.

FreeDOSlu bilgisayarı açınca karşınıza direk BIOS ekranı çıkıcaktır. Boot options menüsünden 1. Boot seçeneğini önceden hazırlamış olduğunuz Windows 10 Flash’ını seçin, ayarları kaydedin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Windows 10 kurulum ekranı ile karşılaşacaksınız.

Windows 10 Kurulum USB’si Hazırlama

Ömer Faruk kaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Buyrun.

FreeDOSlu bilgisayarı açınca karşınıza direk BIOS ekranı çıkıcaktır. Boot options menüsünden 1. Boot seçeneğini önceden hazırlamış olduğunuz Windows 10 Flash’ını seçin, ayarları kaydedin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Windows 10 kurulum ekranı ile karşılaşacaksınız.

Windows 10 Kurulum USB’si Hazırlama
Teşekkürler birde nerden aldığınızı söyler misiniz??

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Ben dün yeni aldığım bilgisayarım için Home sürümü aldım. (Pro alırsan 20, Home alırsan 50TL gibi bir fiyat oluyor. Eğer Gittigidiyor yerine markasız platforormlardan alırsan 28TL'ye kadar düşüyor) Ben bir sorun yaşamadım. Satıcı güvenilirse güvenle alabilirsiniz.