Instagram Hikaye Sorunu

keremsan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
merhaba arkadaşlar. instagrama giriyorum ve herkesin hikayesinden 2 şer adet gözüküyor. instagramı sildim yükledim ama geçmedi. kafayı yemek üzereyim. sizce bu neden oluyor nasıl düzelir? herkesim hikayesinden 2 şer adet gözüküyor lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. iyi forumlar..

Mertts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
merhaba arkadaşlar. instagrama giriyorum ve herkesin hikayesinden 2 şer adet gözüküyor. instagramı sildim yükledim ama geçmedi. kafayı yemek üzereyim. sizce bu neden oluyor nasıl düzelir? herkesim hikayesinden 2 şer adet gözüküyor lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. iyi forumlar..
sayfayı yenilemeyi ve hata bildirip bir süre beklemeyi denedinmi

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Bu galiba tek sizde yok. SDN olmayan bir haber portalının yorumlarında da bir kişi yorum yazmıştı sadece bende mi storyler çifter çifter gözüküyor diye. Yakında çözüm gelir.

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Bazen bu tarz hatalar olabiliyor yakında düzelecektir..

keremsan34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
Bu galiba tek sizde yok. SDN olmayan bir haber portalının yorumlarında da bir kişi yorum yazmıştı sadece bende mi storyler çifter çifter gözüküyor diye. Yakında çözüm gelir.

tmm dır teşekkür ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet mümkünse birde erkan fotoğrafı yollarsan hizlandiracaklardir

tamamdır çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazen bu tarz hatalar olabiliyor yakında düzelecektir..
teşekkür ederim yardımın için

abcdefdfhgjas

Profesör
Reaksiyon puanı
751
Arkadaşlar bende de instagram story i mi paylaşıyorum, insanlara göndermek için dm simgesine basıyorum ama çalışmıyor. yani hiç bir isim falan açılmıyor öyle duruyor ???

Ygmrabc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de aynı sorun var ama sorun uygulamada değil hesabımda başka cihazdan girince de çift gözüküyo

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar keremsan34,

Hikayeler kısmında şöyle bir görüntü görüyorsanız, Instagram'ın Beta için eklediği hesaplar arasında yer alıyorsunuz demektir. Fakat böyle değil farklı görünüme sahip hata tarzı bir görünüşte ise Instagram'ın yapmış olduğu açık güncellemelerden de kaynaklanıyor olabilir. Elbette düzelecektir. Ayrıca kullanmış olduğunuz telefon marketinden "Google Play Store" veya "App Store" üzerinden Beta Programına katılmışsanız buda etkiliyor olabilir. Betadan çıkarak sorunlarla karşılaşmazsınız.

Ayrıca help@instagram.com üzerinden mail adresine ileterek bu sorunun çözülmesine de yardımcı olabilirsiniz.

double_stories.png

Teşekkürler, İyi Forumlar

Mfci

Asistan
Reaksiyon puanı
130
İnstagram'ın açıklarından olabilir.Geribildirim vererek iletişim kurmayı deneyin.Bende dün buna benze bir şey oldu. (Son kaydettiğim görüntü 2 sefer çıktı ve silince bu sefer 0 tane görüntü kaldı)
Bunlar olabilecek şeyler kafaya takmayın güncelleme ile gider.