Durmuşkandemir33
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 45
arkadaşlar bana önerecek olduğunuz en kalitelisi den uzatma prizi lazım öneriniz varmı
Direk mağazada satılan yok mu 1 2 . Kötüsü denk gelip hic evinizde yangın çıkmamış demek ki Allah korusun bizim başımıza geldi senin başına gelmesinPriz içinde öneri istemeyin artık gidip herhangi bir elektirikçide istediğin boyda ve kalitede uzatma kablo alabilirsin.
Öncelikle geçmiş olsun benim evimde kullandığım priz bu babam bi elektrikçiden almıştı 5 yıldan fazladır kullanıyorum tehlike arz ettiğini görmedim:Direk mağazada satılan yok mu 1 2 . Kötüsü denk gelip hic evinizde yangın çıkmamış demek ki Allah korusun bizim başımıza geldi senin başına gelmesin
ALLAH RAZI OLSUN BASKAN modem de kullanacam sürekli çalışacak takili kalacak o yuzdenÖncelikle geçmiş olsun benim evimde kullandığım priz bu babam bi elektrikçiden almıştı 5 yıldan fazladır kullanıyorum tehlike arz ettiğini görmedim:
S-LINK SPG6-750 JOUL 1.5m 6'lı Akım Korumalı Siyah Priz | Trendyol
Trendyol.com sayesinde S-LINK ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
Ayrıca bir elektrik tesisatçısı çağırıp tesisatı kontrol ettirin mutlaka bazen suçu direk prize atabiliyorlar.ALLAH RAZI OLSUN BASKAN modem de kullanacam sürekli çalışacak takili kalacak o yuzden
Alman malı Schneider prizlere bakın. Çok pahalıdırlar fakat çok yüksek akımlara kadar koruyabiliyor. Benim evimde tamamen Tunçmatik dolu. Ucuz olsun diyorsanız öneririm.ALLAH RAZI OLSUN BASKAN modem de kullanacam sürekli çalışacak takili kalacak o yuzden