2020'de Galaxy J7 Prime kullanmak

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Kesinlikle hiçbir boynu büküklük yaşamıyoruz :D 1.5 Senedir kullanıyorum telefon hala yağ gibi akıyor ve günümüz gereksinimlerini karşılıyor. Kaldıramadığı oyun yok. (En Azından düşük ayarlarda) Sosyal medyada 0 problem. vb.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Çıktığı ilk zamanlarda almıştım cayır cayır kullanıyorum ama yılların oluşturduğu aşınmalar var kasada. Performans,kamera ve batarya önemli değilse hala alınabilir.?

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Çıktığı ilk zamanlarda almıştım cayır cayır kullanıyorum ama yılların oluşturduğu aşınmalar var kasada. Performans,kamera ve batarya önemli değilse hala alınabilir.?
Usta iphone SE'yle yarışabilecek hatta geçebilecek bir telefon. Gayet sağlam kaç kez düşürdüm bir çizik dahi yok. Aşırı memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam valla :D iPhone Se 1850 miliamper J7 3300. SE 720p J7 1080 p. Ram konusunda da eşitler. J7 kameradan ve hafızasından kaybediyor

Son düzenleme:

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Usta iphone SE'yle yarışabilecek hatta geçebilecek bir telefon. Gayet sağlam kaç kez düşürdüm bir çizik dahi yok. Aşırı memnunum.
Çözünürlük gibi kısımlarda SE’yi geçer ama onunla yarışacak kapasitede değil. SE bambaşka bir ligde(hele hele fiyatı ele alırsak)

Hocam valla :D iPhone Se 1850 miliamper J7 3300. SE 720p J7 1080 p. Ram konusunda da eşitler. J7 kameradan ve hafızasından kaybediyor
SE’nin çözünürlüğü J7 prime’a göre daha düşük ama daha kaliteli panele sahip. Batarya kapasitesinde ise J7 çok daha büyük ama SE’nin verimlilik avantajı var(yeni model işlemci+750p ekran). Ağır işlemlerde bence SE daha uzun götürür. Onun haricinde j7 daha iyidir diye düşünüyorum.

RAM konusuna gelirsek ikisi aynı değerde ama tüketim şekilleri bambaşka. Arkaplanda uygulama tutacaksan SE çok daha iyi bir iş çıkarır ama tüm RAM’i tek uygulamaya odaklanacaksan J7 burada daha iyi bir iş çıkarabilir.