Ticaret Hakkında Bilgiye ihtiyacım var

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Arkadaşlar şu 2-3 bir şey sattığmdan beri çok az kar ettim şu anda 1100 TL sattığım Q8300 sistemi 1050 TL geri alıcam canım sıkıldı böyle çok daha uyanık olmak için bir tavsiyeniz var mı?

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Geçen gırtlak kanseri olan da mı iade etmişti?
O adam işte iade isteyen Polatlıda namı var diye iade alınyorum ne olur ne olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse artık buda ders olsun bundan sonra ürün satarken iade alaçağımı söyleyeçeğim.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Yol parası sana kaldı yani. Şimdi PC'yi formatlayacaksın bir de. Ekstra iş sana.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
50₺ kar yapmadı aslında. Gidip PC'yi müşterinin evine götürdü. Müşteri kafasına göre PC'ye başka bir işletim sistemi yüklemiş. Sonra oyunları kaldırmıyor diye iade etmek istiyor. Müptezel Gyn adamın evine ekran kartı götürüp taktı. Yine beğenmemiş. Şimdi Tekrar PC'yi iade ediyor. Aslında zaman ve yol parasını hesaba katınca Müptezel Gyn zararda.

Yanlışım varsa düzelt Müptezel Gyn.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence sattığını geri alma. Yani arıza vs. bir durum çıkmazsa geri alma. Keyfi iade almayacağını da en baştan ilanda belirt.

Bir de tanıdığa bir şey satmamaya özen göster. Tanıdıklar hem ölücülük yapıyor. Hem de sonradan ürünü beğenmeyip iade etmek istiyor, şikayetleniyor.

Son düzenleme: