- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 7,861
Öyle değil canım.5 yıl maks idare eder. Bir tipik GPU ömrü yani.

Öyle değil canım.5 yıl maks idare eder. Bir tipik GPU ömrü yani.
Oynadığın oyunların grafikleri değişmediğini varsayarsak 10 yıl 12 yıl olabilir.Öyle değil canım.Daha detaylı sorayım o zaman, en az orta / yüksek ayarlarda kaç zaman daha tatmin eder?
Yeni çıkacak oyunları da dahil etmek istiyorum ve bazen oyunlarda güncelleme geldiği zamanlarda da grafik motoru daha iyi olabiliyor.Oynadığın oyunların grafikleri değişmediğini varsayarsak 10 yıl 12 yıl olabilir.
Ondan önce bir şey daha soracağım. RX 570'i biraz daha uzun tutmayı karar verdim. Sizce kaç ay / yıl daha dayanır?
Ben genelde simülasyon odaklı oyunları oynadığım için hala genel ortalama olarak Yüksek ve Ultra ayarlarda en az 60FPS üstü alıyorum. AAA oyunlara da çok ilgim yok. Asıl ihtiyacım olan şey şu anda işlemci. Genelde zaten işlemci odaklı oyunları oynuyorum.4-5 yıl dayanır. Çok ekstrem oyunlar oynamadıkça üzmez![]()
Ben genelde simülasyon odaklı oyunları oynadığım için hala genel ortalama olarak Yüksek ve Ultra ayarlarda en az 60FPS üstü alıyorum. AAA oyunlara da çok ilgim yok. Asıl ihtiyacım olan şey şu anda işlemci. Genelde zaten işlemci odaklı oyunları oynuyorum.
Bende GeForce 410M var zar zor oyun oynatıyor. MX110 dan bile daha güçsüz.E.kartını değiştirmenin ,hiç alemiyatı yok. Millet ,ne e.kartlarıyla oyun oynuyor.
RX 570, kötü bi kartmı ki. İyice tadını çıkar,yetmediği zaman upgrade yi düşünürsün.
1600AF serileri, ne olur ne olmaz, piasadan kalkmadan falan,hemen bi operasyon yapmalısın,işlemciye.
gma 3100 kullanmamışsınBende GeForce 410M var zar zor oyun oynatıyor. MX110 dan bile daha güçsüz.![]()
SIS Graphics 3 gibi olmalı tahmin edebiliyorum.gma 3100 kullanmamışsın
Şu AMD , NVIDIA ve intel haricinde ekran kartı üreten bir markamıydı neydi o? 4 tane marka var bildiğim.SIS Graphics 3 gibi olmalı tahmin edebiliyorum.
Katılıyorum, ben de bekleyeceğim zaten.şuan bekle corona bitince doların biraz düşeceğini tahmin ediyorum ama america bulursa aşıyı tam tersi olur ama buluabileceğini pek zannetmiyorum bulursada coronayı abd yapmış olabilir ?
Ryzen 5 1600 AF var R5 2600 yerine zaten. Aşağı yukarı onun performansına eşit. Bu arada bir soruya hala cevap vermediğinizi görmekteyim:Öncelikle üstteki yorumları okuyamadım çok fazlaydı belki bahsetmişlerdir ama şunu söyleyeyim.1300x yerine ryzen 2600 yeterince işinizi görecektir.Ramde de 16 GB yaparsınız.Ana kartınız ve ekran kartınız gayet güzel.F/P parçalar.Ekran kartı sizi idare eder.HDD sistemi yavaşlatır onun yanına 256 gb ssd işinizi rahatlıkla görecektir.Öncelikli hedefiniz ssd daha sonra ram takviyesi sonra da işlemci olsun.İşlemcide de r5 2600 bakabilirsiniz.Çünkü orta-üst sekment bir sistem.Paranız varsa daha sonra ekran kartına harcayabilirsiniz.
Şu soruyu sormuştum.Bu arada bilgisayarımın hava sirkülasyonu dolayısıyla ekran kartım kavruluyor. Kapağı açık şekilde oynamak zorunda kalıyorum. İlk başta kasa alsam daha doğru mu olur?