2 katın her yerinde kullanmanız zor modemin diğer katına alan genişletici alırsanız daha iyi olur çünkü 1 modem 2 kata rahatlıkla dağıtım yapamaz [emoji106]Merhaba elimde ZyXEL VMG1312-B10D modem var cekmıyor 2 katında kullanabileceği modem onerirmisiniz
Beyler 450 TL ye kadar modem onerirmisiniz
Bu nasıl ASUS DSL-AC51
Alakası yok2 katın her yerinde kullanmanız zor modemin diğer katına alan genişletici alırsanız daha iyi olur çünkü 1 modem 2 kata rahatlıkla dağıtım yapamaz [emoji106]
ASUS Router'e bakabilrsiniz2 katın her yerinde kullanmanız zor modemin diğer katına alan genişletici alırsanız daha iyi olur çünkü 1 modem 2 kata rahatlıkla dağıtım yapamaz [emoji106]
120m2 3+1 daire modem alt katta sağ köşede kurulu. Tam üst kat sol köşede kullanım yaptircak modem var mı? Yasal wifi dağıtım sınırları içindeAlakası yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ASUS Router'e bakabilrsiniz
Cat 7 'da çektirebilirsiniz.Merhaba elimde ZyXEL VMG1312-B10D modem var cekmıyor 2 katında kullanabileceği modem onerirmisiniz
Bu nasıl ASUS DSL-AC51
Hangi modemde çeker yazarmisinmodeliniCat 7 'da çektirebilirsiniz.
Tam olarak bu model verir misin120m2 3+1 daire modem alt katta sağ köşede kurulu. Tam üst kat sol köşede kullanım yaptircak modem var mı? Yasal wifi dağıtım sınırları içindefirmalar bir çoğu üründe mesafe belirtmiyor farkindasinizdir umarim. Mesela Asus lyra serisinde mesafe belirtiyor - tplink deco serilerinde - zyxel multy serilerinde - tenda mw serilerinde sadece mesafe belirtiyor neden?
Niye rtn12+ wr840n gibi modellerde de mesafe belirtilmiyor ?
Merhaba elimde ZyXEL VMG1312-B10D modem var cekmıyor 2 katında kullanabileceği modem onerirmisiniz
Bu nasıl ASUS DSL-AC51
.Merhaba elimde ZyXEL VMG1312-B10D modem var cekmıyor 2 katında kullanabileceği modem onerirmisiniz
Bu nasıl ASUS DSL-AC51
Bu modemi ben aldım yaklasik bir aydır kullanıyorum. Arayuzu ve mobil uygulaması çok güzel. Bulut özelliği evde olmasan bile modemi yönetebiliyorsun. Beklenti nedir bilmiyorum. Fakat ben çok memnunum. O fiyata bence değer..
Sevgili dostum bu tür şeylerden şahsi olarak pek kanaat getiremem, çünki net bir bilgi sahibi değilim.
Lakin senin sayende bende bir modem alma fikri vardı ve netleşme yolundayım diyebilirim.
Buradki arkadaşlar tabiki benden daha tecrübeli ve bilgili olabilirler, fikirleri de ayrıca değerli.
Anck bende yaptığım bazı araştırmalarda
En altta linkini vereceğim cihazı beğendim.
.
Not: bu Cihaz hakkında bilgisi olanların fikirlerine ayrıca önemli.
Şimdiden teşekkürler,
.
https://www.hepsiburada.com/keeneti...osuz-vdsl2-adsl2-modem-router-p-HBV00000MI5NL
.Bu modemi ben aldım yaklasik bir aydır kullanıyorum. Arayuzu ve mobil uygulaması çok güzel. Bulut özelliği evde olmasan bile modemi yönetebiliyorsun. Beklenti nedir bilmiyorum. Fakat ben çok memnunum. O fiyata bence değer.
Sağlayıcı olarak türk telekom kullanıyorum. Hız konusunda berbatlar ama ben bu aralar görevde olduğum için hep pek kullanmıyorum. Taahhut olduğu için duruyorum. 1-2 ay sonra turknete geçmeyi planlıyorum. Superbox dediğin gibi güzel fakat bana göre fiyatı hayli yüksek. Şu anki paketim 16lık paket turknete geçince 35 olacak..
Şimdilerde çok meşhur olan superbox var, hani süperonline'nin 4,5G data hattını takıyorsun , aylık 160TL falan en düşük hız limiti 10mgbit en yüksek 100mgbit baya seviliyor.
İnternet hızı falan baya popüler.
Benim öğrenmek istediğim, sebgili dostum.
Sen hangi operatörü kullanıyorsun (İnternet sağlayıcısı)
Aylık ödemen nedir.
Nası desem İnternet 1 ila 10 arası puan versen kaç puan verirsin, tüm ay boyunca yaşadığın İnternet sorunlarını göz önünde bulundurarak cvp verirmisin lütfen
(eniştem ve abim süperbpx kullanıyor çok memnunlar ondan dolayı soruyorum)
.Sağlayıcı olarak türk telekom kullanıyorum. Hız konusunda berbatlar ama ben bu aralar görevde olduğum için hep pek kullanmıyorum. Taahhut olduğu için duruyorum. 1-2 ay sonra turknete geçmeyi planlıyorum. Superbox dediğin gibi güzel fakat bana göre fiyatı hayli yüksek. Şu anki paketim 16lık paket turknete geçince 35 olacak.
Modemin konumu önemli burada. Fakat hangi modemi alırsan al 2 kat verimli kullanır mı bilemiyorum. Bende önceki modemden kalan router olduğu için sorun yaşamıyorum.2 kat kullancak sorun ölümü sence
Hiç kullanmadım. O yüzden net bir şey diyemem ama görür gibime geliyor. Daha net bilgiyi kullananlar verir.Mi wifi pro sıbyan güçlendirici var iş görür mü
Konumlandirmayi düzgün yapın enaz 2 seviye sinyal alacak şekilde problem yaşamazsınız. 2 seviyeye nasıl konumlandiracagim derseniz telefonunuzun wifi seviyesi en dipde olmasın 1 tık üstünü gördüğü yere koyabilirsiniz. Mevcut modemle bu şekilde deneyebilirsiniz. Bu arada her yeri kenetik elemanları sarmış aman dikkat edin[emoji106]Mi wifi pro sıbyan güçlendirici var iş görür mü
Kararsız kaldım asusla keenetix arasındaKonumlandirmayi düzgün yapın enaz 2 seviye sinyal alacak şekilde problem yaşamazsınız. 2 seviyeye nasıl konumlandiracagim derseniz telefonunuzun wifi seviyesi en dipde olmasın 1 tık üstünü gördüğü yere koyabilirsiniz. Mevcut modemle bu şekilde deneyebilirsiniz. Bu arada her yeri kenetik elemanları sarmış aman dikkat edin[emoji106]
İlla modemide değiştireyim diyorsanız Zyxel vmg3625-t20a yi incele derim 369 TL ye fiyat performans cihazı almış olursun. Portlar gigabit bu fiyatta kiler ve 100tl daha pahalı olan kenetik ekstra dsl dedikleri modemde bile normal 10/100 luk ethernet portu var . Zaten dual band 1200mbps ekstra wan portu var USB zaten var [emoji106] qos - ebeveyn denetimleri var günlük saatlik olarak [emoji106]Mi wifi pro sıbyan güçlendirici var iş görür mü
? bir şeyi övmek oranın elemanı olmak ne zaman oldu anlamış değilim. Ben kendi fikrimi yani memnun kaldığımı söyledim. Neyse polemiğe gerek yok ?Konumlandirmayi düzgün yapın enaz 2 seviye sinyal alacak şekilde problem yaşamazsınız. 2 seviyeye nasıl konumlandiracagim derseniz telefonunuzun wifi seviyesi en dipde olmasın 1 tık üstünü gördüğü yere koyabilirsiniz. Mevcut modemle bu şekilde deneyebilirsiniz. Bu arada her yeri kenetik elemanları sarmış aman dikkat edin[emoji106]
Türkiye'de 1-2 aydır satış yapan bir firma kenetik ve Asus Tplink Zyxel gibi firmalarla aynı fiyatta satıyor ürünleri bilmediğim markayı almaktansa gider en kötü everest modem alırım segment bilgisayar kazansın bari [emoji23][emoji16] bir şeyi övmek oranın elemanı olmak ne zaman oldu anlamış değilim. Ben kendi fikrimi yani memnun kaldığımı söyledim. Neyse polemiğe gerek yok [emoji106]
Bu sizin düşünceniz. Fakat yeni marka diye alıp memnun kalınca ve ben memnunum diyince oranın elemanı olmuyoruz. Bunu idrak etmeniz gerekiyor. Bu arada markayı araştırın derim. Türkiye pazarında yeni bir marka. Neyse dediğim gibi ben memnunum 1 aylık süreçte. İleriki zamanlar ne gösterir bilinmez.Türkiye'de 1-2 aydır satış yapan bir firma kenetik ve Asus Tplink Zyxel gibi firmalarla aynı fiyatta satıyor ürünleri bilmediğim markayı almaktansa gider en kötü everest modem alırım segment bilgisayar kazansın bari [emoji23]
[emoji122][emoji122] 470tl verilecek ürün değil o etmez o kadar o . her topal atın bir kör alıcısı vardır sonucdaBu sizin düşünceniz. Fakat yeni marka diye alıp memnun kalınca ve ben memnunum diyince oranın elemanı olmuyoruz. Bunu idrak etmeniz gerekiyor. Bu arada markayı araştırın derim. Türkiye pazarında yeni bir marka. Neyse dediğim gibi ben memnunum 1 aylık süreçte. İleriki zamanlar ne gösterir bilinmez.
Üslup ve edep davet edeceğim ama yoksun olduğunuz o kadar belliki. Diyecek kelime bulamıyorum size. Ego ego ego bir yerde patlar benden demesi?[emoji122][emoji122] 470tl verilecek ürün değil o etmez o kadar o . her topal atın bir kör alıcısı vardır sonucda
Neyse iyi günlerÜslup ve edep davet edeceğim ama yoksun olduğunuz o kadar belliki. Diyecek kelime bulamıyorum size. Ego ego ego bir yerde patlar benden demesi[emoji108]