Esra Ceyhan rezaleti!

cihanser

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Esra Ceyhan, milyonların gözü önünde öyle bir rezalete imza attı ki okuyunca sizde inanamayacaksınız!

30915.jpg
Rating rezaletlerinin arkası kesilmiyor. Star TV Ana Haber'e katılarak, haber adı altındaki rezilliği medyanın yüzüne vuran A.A'nun canlı yayında anlattıklarını unutmak isterken, bu kez de Esra Ceyhan'la ilgili çok ilginç bir iddia ortaya atıldı.
Kanal D'de ekranlarının ünlü yapımcısı Esra Ceyhan'ın, rating için canlı yayına aldığı "tecavüzcü", Alem FM'in radyo maskotu çıktı.
Alem FM programcısı Zeki Kayahan Coşkun'un, ünlü program maskotu olan Atilla aslında radyo dinleyicilerinin yakından tanıdığı bir isim. Atilla Bey, bugüne kadar katıldığı çeşitli programlarda, buna benzer ifadelerle izleyicileri şoke etmiş ve ekran çarpıklıklarını dile getirmişti.
Atilla Beyin son kurbanı ise ekranların deneyimli ismi Esra Ceyhan oldu. Ceyhan'ın programına yine katılan Atilla Bey, taciz ve tecavüzleri anlatacağım diyerek yayına bağlandı. Atilla Bey, canlı yayında, mahalledeki bir kadına aşık olduğunu ve eşine onunla evlenmek istediğini eşinin kabul etmemesi üzerine bu kişiye tecavüz ettiğini söyledi.
ATİLLA BEY ŞİZOFREN!
Konuyla ilgili Gazeteciler.com'un sorularını cevaplayan Zeki Kayhan Çoşkun, Atilla Bey'in Alem FM'deki programının önemli bir maskotu olduğunu, kendisiyle bir ilgili olmadığını söyleyerek, "Tek amacı medyaya nanik yapmak. Zaten bunu da fazlasıyla başarıyor" dedi. Daha önce de İlker Yasin'e taş atan benim diyerek, İstanbul'da yine TV'ler tarafından krallar gibi ağırlandığın hatırlatan Çoşkun, "Tecavüz meselesini Atilla Bey ve program dinleyicileriyle birlikte kurgulandı. Bu olay sonrası, medyadaki çarpıklığa dikkat etmek istedik ve Esra Ceyhan'ın programı arandı. Tecavüzü anlatağım dedikten sonra asistanları tam 23 kez Atilla Bey'i aradı. Düşünebiliyor musunuz bu sadece programa alınması için. Sonunda bunalan Atilla Bey, beni Esra Ceyhan arasın diyerek konuyu kapattı. Yine Atilla Bey'in söylediğine göre Sayın Ceyhan aramış ve programa katılmasını rica etmiş, hatta ben sizin bu tavrınızı beğeniyorum, takdir ediyorum gibi şeyler söylemiş. Bunu anlattıktan sonra bize de anlat diyerek para teklif edenler bile oldu. Amacı medyayı, tuzağa düşürmekti bu da çok rahatlıkla oldu. Anlıyacağınız nanik yaptı" dedi.
TAMAMEN UYDURMA İTİRAFLA RATİNG YAPTIRDI
Radyo programcısının aslında tamamen uydurma olan bu itirafları karşısında kelimenin tam anlamıyla büyük bir şok yaşandı. Buna rağmen, rating kaysını yaşayan Ceyhan, katılımcının sözünü kesmedi ve milyonlarca kişi canlı yayında bu rezalete ortak etti.
Bu arada stüdyoda oturan Dr. Haydar Dümen ise yapılan tüm bu konuşmaları dinledikten sonra teşhisi koydu: "Psikopat! Tek kelimeyle böyle. Ruhi yapısı böyle. Bu tarafa şarj etmese alkolik olacaktı, uyuşturucu kullanacaktı. Tedavisi yok!"

gazeteciler.com

bjk_fatih

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu programı izledim :) tam bii rezalet gecdi şaşırdı :)

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
rezalet izleyip prim vermemek lazım

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
izlemeyin.bence bu söz etkiden daha çok onu izlettirmeyi sağlar. merak uyandırmak ...
izlemeyin diye söylediğiniz zaman.otomatikmen neyi cevabını ararsınız.ondan sonra niçinin cevabını ararsınız.o programın kötü olduğunu söylemek dile dökmek için uygun bir lisan bulmamız gerekir.

bjk_fatih

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar pc başındaydım yanımda tv öel bi filim izliyodum birden bu cıkdı öle kalmış dalmışım pc başında yani öle dikkat veripde izlemedim öle bakdım ama halini görücekdizni :S

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Aslinda bunlari haber yapmamak lazim. Rezillikte olsa, kalite olsa es gecmek gerekir. Cok merakli bir millet oldugumuz icin, acaba bugun de bu tur bir olay yasanirmi diye izleyenler bile olur. Raytinglere katki iste. Boyle bir sey bekliyorlar zaten...

Phabio

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Oldum olası sevemedim şu kadını zaten.

LordStrahd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar pc başındaydım yanımda tv öel bi filim izliyodum birden bu cıkdı öle kalmış dalmışım pc başında yani öle dikkat veripde izlemedim öle bakdım ama halini görücekdizni :S

Objektif yaklaşmak ve empati kurmak gerekirse arkadaşın söylediği gibi televizyonu sabah saatlerinde açıp bu tip programlara denk gelme olasılığı çok ama çok yüksek.

Denk geldikten sonra da tv de süregiden saçmalığın ne denli aptalca olduğuna karar vermek için izlemek de çok ama çok normal.
Yine arkadaşın söylediği gibi bu tip programların izlenmemesi kısa sürede olumsuz tepki doğurmaz. İzlenip eleştirilmesi ve yapımcıya baskı yapılması kısa sürede tepki doğurur.

Eleştirinin kötü olması birkaç kişiyle sınırlı olduğu zaman bu tip yapımcılar bunu göz ardı edebilir ama bu sayı izlenme oranının %10una ulaşabilse yapımcı bu gidişatı değiştirmek için saçmalıkları düzeltmek zorunda kalır arkadaşlar.

Esra Ceyhan' ın kişisel sunumunun değişeceğini asla sanmıyorum ki burada yine yapımcıların bu tip insanları programlara çıkarmaması da saçmalıkları düzeltmek için yapacağı bir önlem haline gelebilir.

Özet olarak eleştiriyi ne olduğunu bilerek izleyenlerden çok ne olduğunu bilmeden izleyenlere yapmak ve bilinç oluşturmak, şikayet varsa hayıflanmadan kanala ve yapımcıya iletmek gerekir.

Bu benim sık sık uyguladığım şahsi düşüncemdir...

bilge90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oldum olası esra ceyhanla bilmem ne sabahlarn sultanı vs vs hiçbirinden hoşlanmadım ve inatla sadece sabah keyfim olan televizyondan da beni uzaklaştırdılar artık televizyon izlemez olduk bu programlar yüzünden tek kelimeyle iğrençler bence bunlar nasıl insan utanmadan tecavüz eden benim diyen birini adalete teslim etmeleri gerekirken programa davet ediyorlar yeterki ratingler artsın midem bulandı

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
şu kadın programlarını nasıl izliolar anlamıorumm

mavisakal_79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 milyar dolarlık reklam patasından pay kapabilmek için insanların düştükleri durumlara bakıyorumda insanın kanı donuyor. hani bir olay vardır ya iki köpek kendi aralarında oyun oynuyormuş. çocuğun teki yanındaki büyüğüne "bak ne kadar güzel oynuyorlar" demiş. büyük kişi ise, "sen onların arasına bir kemik atta sonra konuş" demiş.