Samsung note 8 alınır mı ?

anonimbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
ben 2.5 yıldır kullanıyorum telefon çöplük hiç güzel yanı yok batarya desen günde minimum 3 kere şarj ediyom. kamerası sadece görünümlük.samsung yerine xiaomi tercih edebilirsin.

Talha_03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
İnsallah de, hayırlısı olsun.

İnşallah, hayırlısı olsun tabii ki :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben 2.5 yıldır kullanıyorum telefon çöplük hiç güzel yanı yok batarya desen günde minimum 3 kere şarj ediyom. kamerası sadece görünümlük.samsung yerine xiaomi tercih edebilirsin.

Note 5 kullandım geçen yıl ve o yıla rağmen o telefondan keyif aldım note 8 nasıl çöplük dostum elbet eksi yanları olabilir ama çöp olacağını da sanmıyorum

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,911
O zaman o butcede hangi cihazi alsın?
Redmi Note 8 Pro mu? (@ThorJ ’de vardı sanırım ne kadar memnun kaldığını aciklayabilir)
Galaxy A51’mi?
Mi 9T’mi vs.
Bataryadan memnun değilim dediniz, ya performans, ya kamera, ya yazılım?
(Bu bütçedeki hiçbir cihaz tam olarak bütün ihtiyaçlarınız karşılamıyor, ondan sizin işinizi görmüyor olsa bile bir artı yanı onun isini görebilir, konuyu aç yanı nasıl kötü?)

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Redmi Note 8 Pro mu? (@ThorJ ’de vardı sanırım ne kadar memnun kaldığını aciklayabilir)
Galaxy A51’mi?
Mi 9T’mi vs.
(Bu bütçedeki hiçbir cihaz tam olarak bütün ihtiyaçlarınız karşılamıyor, ondan sizin işinizi görmüyor olsa bile bir artı yanı onun isini görebilir, konuyu aç yanı nasıl kötü?)
Tam bir hüsrandı Redmi Note 8 Pro, Xiaomi’nin en kötü telefonu bana göre. Ayrıca Note 8’de de 6 GB RAM var diye biliyorum, çift kamera da var ama kesinlikle tercihim Note 8’den yana olurdu. Belki 3 sene olmuş çıkalı, ama emin olun sizi Redmi Note 8 Pro’dan fazlasıyla memnun eder Samsung Note 8.

Talha_03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Galaxy A51’mi?
Mi 9T’mi vs.

Bence de durumun aydınlanması gerekiyor çünkü ben zaten redmi note 8 Pro kullanıyorum şuanda ve size şunu söyliyim Google fotoğraflar da bile hatası var navigasyon tuşlarını kapatıp kullandığım zaman öğe sil dediğim de çöp kutusuna taşı butonu yarım yamalak çıkıyor nerde Xiaomi yetkilileri yazıyorum cevap yok ben böyle şeylere takılan birisiyim çünkü daha önce Samsung'da böyle hatalar görmedim gayet de mükemmel şekilde kullandım alıştık kaliteye doğrusu

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Bence de durumun aydınlanması gerekiyor çünkü ben zaten redmi note 8 Pro kullanıyorum şuanda ve size şunu söyliyim Google fotoğraflar da bile hatası var navigasyon tuşlarını kapatıp kullandığım zaman öğe sil dediğim de çöp kutusuna taşı butonu yarım yamalak çıkıyor nerde Xiaomi yetkilileri yazıyorum cevap yok ben böyle şeylere takılan birisiyim çünkü daha önce Samsung'da böyle hatalar görmedim gayet de mükemmel şekilde kullandım alıştık kaliteye doğrusu
Mi alabilirsiniz, ama ben şahsen Redmi önermiyorum.

Talha_03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Tam bir hüsrandı Redmi Note 8 Pro, Xiaomi’nin en kötü telefonu bana göre. Ayrıca Note 8’de de 6 GB RAM var diye biliyorum, çift kamera da var ama kesinlikle tercihim Note 8’den yana olurdu. Belki 3 sene olmuş çıkalı, ama emin olun sizi Redmi Note 8 Pro’dan fazlasıyla memnun eder Samsung Note 8.

Daha önce note 5 kullanmış birisi olarak bu görüşe katılıyorum sunduğu özellikler hafife alınmamalı günümüz için geride kalıyor diyebilirler fakat hâlâ fazlaca iş görür diye düşünüyorum

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Ama kalkıp da Redmi tavsiye etmeyin. Redmi ile Samsung Note 8 bir değil.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Bence sıfır chiaz almak daha mantıklı gibi. A51 vs gibi. Note 8 kadar olmayabilirler ancak daha yeniler ve güncelleme destekleri var. Android 11 bile alacaklar.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,911
@anonimbey Aciklik getirmelisin cunku o bütçedeki Xiaomi cihazlarini beğenenler olduğu gibi begenmeyenlerde çok fazla.
Bence sıfır chiaz almak daha mantıklı gibi. A51 vs gibi. Note 8 kadar olmayabilirler ancak daha yeniler ve güncelleme destekleri var. Android 11 bile alacaklar.
Custom ROM ile çözülebilir.

Talha_03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18

Önemli olan alacağı güncelleme değil de benim için verdiği keyif o telefonun android 9 kâfi yani dostum orta segment cihazların olabileceği kapasite belli bu yüzden eskide olsa amiral gemisi düşündüm teşekkürler yorumlar için

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Evet okurbaba’nın dediği gibi One UI 2.0 ROM bile var Note 8 için. Zaten en son One UI sürümü de 1.1 diye biliyorum.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Önemli olan alacağı güncelleme değil de benim için verdiği keyif o telefonun android 9 kâfi yani dostum orta segment cihazların olabileceği kapasite belli bu yüzden eskide olsa amiral gemisi düşündüm teşekkürler yorumlar için
Redmi Note 8 Pro için Android 10’un batarya performansının çok düştüğünü duymuştum internette. Android 10 belki ROM ile stabil olmaz ama zaten şu anki Android sürümü 9 cihazın, bence 2-3 sene daha idare eder bu sürüm ile. Ondan sonra kullanıcının isteğine bağlı olarak Custom ROM’da olabilir. Ama son söz alacak kişinindir diyorum ben.

Talha_03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Redmi Note 8 Pro için Android 10’un batarya performansının çok düştüğünü duymuştum internette. Android 10 belki ROM ile stabil olmaz ama zaten şu anki Android sürümü 9 cihazın, bence 2-3 sene daha idare eder bu sürüm ile. Ondan sonra kullanıcının isteğine bağlı olarak Custom ROM’da olabilir. Ama son alacak kişinindir diyorum ben.

Aynen öyle, mantıklı olan bu bana göre de yalnız son cümleniz SMG note 8 içinse

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,911

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Bu arada arkadaşlar, Note 8’de Type-C mi vardı yoksa Micro-USB mi? Galiba Type-C vardı.

anonimbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
İnşallah, hayırlısı olsun tabii ki :)

Note 5 kullandım geçen yıl ve o yıla rağmen o telefondan keyif aldım note 8 nasıl çöplük dostum elbet eksi yanları olabilir ama çöp olacağını da sanmıyorum
alıp deneyebilirsin

Galaxy A51’mi?
Mi 9T’mi vs.
ben model söylemedim arkadaşımız samsung note 8 için sormuş bende kullanıcı olarak ona fikrimi söyledim eğer bana inanmıyorsa başka kullanıcılarada sorabilir.Kamera güzel değilim yazılım olarak 2 sene güncelleme aldı sonrası yok performansta orte derecede.Bende samsungun note serisine bayılıyordum ama bundan sonra almayı düşünmüyorum.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,911
ben model söylemedim arkadaşımız samsung note 8 için sormuş bende kullanıcı olarak ona fikrimi söyledim eğer bana inanmıyorsa başka kullanıcılarada sorabilir.Kamera güzel değilim yazılım olarak 2 sene güncelleme aldı sonrası yok performansta orte derecede.Bende samsungun note serisine bayılıyordum ama bundan sonra almayı düşünmüyorum.
Onun icin demedim, yanı neler güzel bu neleri kötü bu telefonun? Performansa orta, pile ve kameraya kötü dedin mesela, ya peki malzeme, ekran vs nasıl?

anonimbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Onun icin demedim, yanı neler güzel bu neleri kötü bu telefonun? Performansa orta, pile ve kameraya kötü dedin mesela, ya peki malzeme, ekran vs nasıl?
ilk düşmede ekran kırıldı.Tamir için fiyat sordum 2.850TL istediler bende yaptırmadım.Sağlam falan değil.Bende siyah renk mevcut aşırı derecede parmak izi tutuyor.

Talha_03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
ilk düşmede ekran kırıldı.Tamir için fiyat sordum 2.850TL istediler bende yaptırmadım.Sağlam falan değil.Bende siyah renk mevcut aşırı derecede parmak izi tutuyor.
Samsung'ta ekran kırılması klişe buna alışmak lazım süper amoled daha hassas bi panel ve kırılması doğaldır diye düşünüyorum ayrıca 1500 TL ye yapıyorlar orjinal ekran hem de internetten bakabilirsin parmak izi çoğu telefonda tutuyor bu kötü bi durum evet

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,911
Samsung'ta ekran kırılması klişe buna alışmak lazım süper amoled daha hassas bi panel ve kırılması doğaldır diye düşünüyorum ayrıca 1500 TL ye yapıyorlar orjinal ekran hem de internetten bakabilirsin parmak izi çoğu telefonda tutuyor bu kötü bi durum evet
Cam kasa çok tutar parmak izini fakat birçok cihazda aynı şey olması görüntüyü bozduğu gerçeğini değiştirmiyor :(.