Samsung note 8 alınır mı ?

anonimbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Samsung'ta ekran kırılması klişe buna alışmak lazım süper amoled daha hassas bi panel ve kırılması doğaldır diye düşünüyorum ayrıca 1500 TL ye yapıyorlar orjinal ekran hem de internetten bakabilirsin parmak izi çoğu telefonda tutuyor bu kötü bi durum evet
ben sorduğumda bana okadar istediler.Ekranı güzel ama ilk düşmede kırılması biraz üzücü.O sertifikalar falan hep satış politikası aslı öyle değil.Ben onlara aldandım aldım.Pişman oldum aldığımı.Tavsiyede etmem.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,911
ben sorduğumda bana okadar istediler.Ekranı güzel ama ilk düşmede kırılması biraz üzücü.O sertifikalar falan hep satış politikası aslı öyle değil.Ben onlara aldandım aldım.Pişman oldum aldığımı.Tavsiyede etmem.
Hangi marka öyle degil ki?
Hepsinin ana amaci kullanıcı memnuniyetinden çok para olmakta.

Talha_03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18

Bu fikirleri değerlendiririm o hâlde teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi marka öyle degil ki?
Hepsinin ana amaci kullanıcı memnuniyetinden çok para olmakta.

Xiaomi öyle değil değil dediler o da aynısı sadece farklı rengi yani aldık gördük bi esprisi yokmuş işte bu yüzden bildiğimizden şaşmayalım derim Samsung tercihim bundan dolayı açıkçası başıma iş geliyosa samsung'ta gelsin en azından

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,911
Xiaomi öyle değil değil dediler o da aynısı sadece farklı rengi yani aldık gördük bi esprisi yokmuş işte bu yüzden bildiğimizden şaşmayalım derim Samsung tercihim bundan dolayı açıkçası başıma iş geliyosa samsung'ta gelsin en azından
Ben Samsung’u pek sevmem marka olarak (çünkü garanti servisi önceden bana sorun çıkarmıştı fakat tabletim ve salondaki TV Samsung), en iyi ürün hangisi olacaksa onu tercih edin derim ben.

Talha_03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Ben Samsung’u pek sevmem marka olarak (çünkü garanti servisi önceden bana sorun çıkarmıştı fakat tabletim ve salondaki TV Samsung), en iyi ürün hangisi olacaksa onu tercih edin derim ben.
Doğrudur herkes aynı muameleye denk gelemiyor maalesef hayırlısı olsun diyelim teşekkürler..

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
ilk düşmede ekran kırıldı.Tamir için fiyat sordum 2.850TL istediler bende yaptırmadım.Sağlam falan değil.Bende siyah renk mevcut aşırı derecede parmak izi tutuyor.
İlk düşmede kırılması bana tuhaf geldi. Ama nereden düştüğüne de bağlı. Bunlar kullanıcı için bir problem teşkil etmiyorsa sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cam kasa çok tutar parmak izini fakat birçok cihazda aynı şey olması görüntüyü bozduğu gerçeğini değiştirmiyor :(.
Bence telefonun iyi olması bu kusuru kat kat kapatır:)

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Android 9 aldı mı ve şuanda bu cihaz alınır mı amiral gemisi olduğu için cazip buluyorum fazlaca özellik sunuyor Samsung olması önemli bi etken benim için sizlerin düşüncelerini almak isterim dostlar..
Fiyatı çok iyiyse,oyun performansı ve güncelleme alması çok önemli değilse neden olmasın?