İnstagram Kamera Sorunu

belovic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba teknoloji işlerinden hiç anlamıyorum ve başıma bir şey geldi ne yapacağımı bilemedim, anlayan varsa diye sormak istedim. Birkaç ay önce Samsung A70 aldım ve telefon zaten ekran itibariyle biraz ince uzun o yüzden İnstagramda biraz boyut farkı oluyordu zaten fakat bugüne kadar hiç bariz bir problem yaşamamıştım. İnstagramın kendi kamerasıyla çekince sorun yok ama filtrelerde video çekince video yanlardan basık çıkmaya başladı her seferinde. Dünyanın sonu değil ama neden olduğunu çözemediğim için sinir oldumşsjddl yardımcı olabilecek biri var mı

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Arkadaşlar merhaba teknoloji işlerinden hiç anlamıyorum ve başıma bir şey geldi ne yapacağımı bilemedim, anlayan varsa diye sormak istedim. Birkaç ay önce Samsung A70 aldım ve telefon zaten ekran itibariyle biraz ince uzun o yüzden İnstagramda biraz boyut farkı oluyordu zaten fakat bugüne kadar hiç bariz bir problem yaşamamıştım. İnstagramın kendi kamerasıyla çekince sorun yok ama filtrelerde video çekince video yanlardan basık çıkmaya başladı her seferinde. Dünyanın sonu değil ama neden olduğunu çözemediğim için sinir oldumşsjddl yardımcı olabilecek biri var mı
Ayarlardan instagram uygulamasının verilerini silip tekrar hesabınıza giriş yapıp deneyin. Belki uygulamayla alakalıdır veya güncel değilse instagram uygulamasını güncelleyin

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Ekran boyutunun farklı olmasından kaynaklanıyor olabilir.
Netice de her kullanıcı farklı cihaz ve ekran boyutuna sahip.

Video kaydı esnasında oluşan boşlukları ekran görüntüsü alabilir misiniz?

belovic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayarlardan instagram uygulamasının verilerini silip tekrar hesabınıza giriş yapıp deneyin. Belki uygulamayla alakalıdır veya güncel değilse instagram uygulamasını güncelleyin
Teşekkür ederim. Zaten instagramı silip tekrar yükledim ama düzelmedi bir de bunu deneyeyim

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
İlk yapman gereken , önbelleği temizlemek uygulamalardan.

Oda olmazsa instagramın eski sürümlerini indirip denemen gerek .

Benim S8'de de o tarz filtrelerde problem oluyordu fakat bir süre sonra düzeliyor

belovic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran boyutunun farklı olmasından kaynaklanıyor olabilir.
Netice de her kullanıcı farklı cihaz ve ekran boyutuna sahip.

Video kaydı esnasında oluşan boşlukları ekran görüntüsü alabilir misiniz?
Ekran boyutundan olsaydı en başından hep aynı hatayı yaşardım diye düşünüyorum:( bugüne kadar hiç sorun yoktu. Ayrıca boşluk gibi değil de açı daralıyor gibi oluyor tuhaf bir şey şxkslskf

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Uygulamanın önbellek verilerini temizle olmazsa instagramın eski sürümlerinden birinin apk olarak indir kur.

belovic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk yapman gereken , önbelleği temizlemek uygulamalardan.

Oda olmazsa instagramın eski sürümlerini indirip denemen gerek .

Benim S8'de de o tarz filtrelerde problem oluyordu fakat bir süre sonra düzeliyor
Ay tamam deneyeceğim çok sağolun ??
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uygulamanın önbellek verilerini temizle olmazsa instagramın eski sürümlerinden birinin apk olarak indir kur.
Tamam çok sağolun??

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Ekran boyutundan olsaydı en başından hep aynı hatayı yaşardım diye düşünüyorum:( bugüne kadar hiç sorun yoktu. Ayrıca boşluk gibi değil de açı daralıyor gibi oluyor tuhaf bir şey şxkslskf

Sizin için çok büyük bir sorun değilse gelecek güncellemeleri bekleye bilirsiniz.
Sonradan meydana gelen bir hataysa arkadaşların da dediği gibi önbelleği temizleyin ve tekrar kurmaya çalışın.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Ay tamam deneyeceğim çok sağolun ??

Tamam çok sağolun??
APK kurmanızı tavsiye etmem. Google Play'den indirdiğiniz uygulama daha güvenli olacaktır. Bence önbellekten sonra düzelmezse yeni güncellemeyi bekleyin apk yerine.

belovic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizin için çok büyük bir sorun değilse gelecek güncellemeleri bekleye bilirsiniz.
Sonradan meydana gelen bir hataysa arkadaşların da dediği gibi önbelleği temizleyin ve tekrar kurmaya çalışın.
Yok sorun değil evet, önbelleği temizlemeyi denerim artık olursa teşekkürler tekrar :)

APK kurmanızı tavsiye etmem. Google Play'den indirdiğiniz uygulama daha güvenli olacaktır. Bence önbellekten sonra düzelmezse yeni güncellemeyi bekleyin apk yerine.
Evet öyle yapacağım ?? apk falan çok anlamam malesef zaten ?