Windows 10 Netflix uygulaması

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
215
Merhaba arkadaşlar Netflix kullanıyorum ve Wın10 uygulamasını indirdim oradan izliyorum sizce en iyi ses ve görüntü kalitesini buradan mı alabilirim? Google choreme üzerinden izlemek ile buradan izlemek arasında kaldım sizce hangisi iyi? Kullanan varsa yazabilirmi

yika38

Asistan
Reaksiyon puanı
136
Ben içeriklere daha kolay erişebildiğim için Windows 10'un kendi yazılımını kullanıyorum. Açıkçası görüntü kalitesi olarak fark yok. Ama ekran görüntüsü veya video kaydı almak isterseniz Windows uygulamasından alamazsınız. Ayrıca interaktif diziler de yine Windows uygulamasında çalışmıyor, tarayıcıdan izlemeniz gerek.

Kubilayhan014

Doçent
Reaksiyon puanı
215
Ben içeriklere daha kolay erişebildiğim için Windows 10'un kendi yazılımını kullanıyorum. Açıkçası görüntü kalitesi olarak fark yok. Ama ekran görüntüsü veya video kaydı almak isterseniz Windows uygulamasından alamazsınız. Ayrıca interaktif diziler de yine Windows uygulamasında çalışmıyor, tarayıcıdan izlemeniz gerek.
İnteraktif dizilerden kastınız nedir anlamadım? Teşekkür ederim

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Merhaba arkadaşlar Netflix kullanıyorum ve Wın10 uygulamasını indirdim oradan izliyorum sizce en iyi ses ve görüntü kalitesini buradan mı alabilirim? Google choreme üzerinden izlemek ile buradan izlemek arasında kaldım sizce hangisi iyi? Kullanan varsa yazabilirmi
Tarayıcının hızına bağlı. Bende microsoft store'daki Netflix'i kullanıyorum ama yıllardır bir yenilik yok.
Opera'dan deneyeceğim. Görüntü kalitesinde bozukluk yaşamazsam devam ederim.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Evet denedim. Opera'da izlemek daha iyi ve güncel bir sayfada izlemiş oluyorsunuz.