İphone SE mesaj gönderme sorunsalı

Reaksiyon puanı
61
Arkadaşlar ben normal mesajlardan mesaj gönderdiğimde bu mesaj 2-3-4 kez gidiyor bunu nasıl kapatacağım geçen arkadaşım aradı oğlum 1 seferde anlıyoruz niye 4 kez gönderiyosun dedi. İnternette baktım mesaj yinelemeyi kapadım ama hala aynı bunun çözümü nedir acaba

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Facebook Messenger ile mesaj göndermeyi deneyebilirsiniz, eğer çözüm olursa orijinal mesajlaşma uygulamanızın verilerini temizlemeyi deneyin uygulama ile ilgili problem olabilir.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
6 ay öncesine kadar kullandığım telefondur kendileri. Restore yapmayı deneyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Facebook Messenger ile mesaj göndermeyi deneyebilirsiniz, eğer çözüm olursa orijinal mesajlaşma uygulamanızın verilerini temizlemeyi deneyin.
iPhone'da veri temizleme yok maalesef.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
6 ay öncesine kadar kullandığım telefondur kendileri. Restore yapmayı deneyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone'da veri temizleme yok maalesef.
Belirttiğiniz için teşekkür ederim, başlığa pek dikkat etmemişim. Bu durumda fabrika ayarlarına çevirmeyi önerebilirim.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Normalde olmaması lazım, bende 6s+ var ve öyle bir sorunum yok, belki yazılımsal bir sorundur, arkadaşların dediği gibi sıfırlamayı dene.

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Normalde olmaması lazım, bende 6s+ var ve öyle bir sorunum yok, belki yazılımsal bir sorundur, arkadaşların dediği gibi sıfırlamayı dene.
Restore etmek çoğu şeyi düzeltir, ben de SE kullanırken böyle sorunlarla karşılaşırdım, genellikle restore ile çözülürdü. Restore işleminin nasıl yapılacağını da aşağıya bırakıyorum.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
Restore etmek çoğu şeyi düzeltir, ben de SE kullanırken böyle sorunlarla karşılaşırdım, genellikle restore ile çözülürdü. Restore işleminin nasıl yapılacağını da aşağıya bırakıyorum.
Şimdiye kadar cihazda bir defa yazılımsal bir sorun ile karşılaştım ve o da IOS 13 Developer Beta'nın bir hatasından kaynaklanıyordu, umarım bir hata ile karşılaşmam kullanımım boyunca.

Reaksiyon puanı
61
restore edince çözülür galiba ama bir ayarı felan vardır kapanır diye umuyordum. Çok saçma ama 3-4 kez göndermesi aynı mesajı, uygulamarı yedekliyeyim hazır restore edicem birde batarya alayım bari şarjı çabuk bitiyor