musaLLaT.exe virüsü

avcı06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Windows 7 bilgisayarıma bu meşhur virüsten bulaşmış. Çoktandır açmıyordum. Bir virüs programımda yoktu. Demekki bu virüs hala ortalıkta dolanıyormuş. Şimdi bana ücretsiz telefondan exe dosyası olarak indirip usb bellek ile telefondan bilgisayara atacak virüs programı önerebilir misiniz? Maalesef pc den wifiyi kullanamıyorum. Herkese iyi forumlar

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Ben herhangi bir exe kullanmadan bul ve sil yöntemiyle temizlemiştim.
Aratırsanız nasıl yapıldığını bulursunuz.

avcı06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben herhangi bir exe kullanmadan bul ve sil yöntemiyle temizlemiştim.
Aratırsanız nasıl yapıldığını bulursunuz.
Virüsü yayan kişi daha sonra hakkını helal et diye bu virüsün temizleme programını yapmış hocam. Ben de onu kullanarak temizlettim. Temizlenmiş görünüyor. Yarın sabah ilk işim bilgisayarcıdan sağlam bir ücretli program almak olacak. Teşekkür ederim sorunum çözülmüş gibi gözüküyor

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
Virüsü yayan kişi daha sonra hakkını helal et diye bu virüsün temizleme programını yapmış hocam. Ben de onu kullanarak temizlettim. Temizlenmiş görünüyor. Yarın sabah ilk işim bilgisayarcıdan sağlam bir ücretli program almak olacak. Teşekkür ederim sorunum çözülmüş gibi gözüküyor
Kaspersky ve Malwarebytes ile taratabilirsiniz. Ben bilgisayarda virüs vs olduğunu düşünürsem yüklerim, taratırım ve silerim. Her indir butonuna basmazsanız, oyun hileleri vb dosyalar indirmezseniz, oyun oynayacaksanız mümkünse Steam'den, Origin'den alırsanız hiç bir şey olmaz.

avcı06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Kaspersky ve Malwarebytes ile taratabilirsiniz. Ben bilgisayarda virüs vs olduğunu düşünürsem yüklerim, taratırım ve silerim. Her indir butonuna basmazsanız, oyun hileleri vb dosyalar indirmezseniz, oyun oynayacaksanız mümkünse Steam'den, Origin'den alırsanız hiç bir şey olmaz.
Hocam Malwarebytes le tarama yapıyor şuan teşekkür ederim [emoji4]. Virüs eski bir usbdeki uygulamadan bulaştı. 3 tane trojan buldu daha bulur mu emin değilim. Hayırlı geceler

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,387
Ayrıca, %AppData% klasörünü ve kayıt defteri anahtarlarını da kontrol edin. Bkz.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Hocam Malwarebytes le tarama yapıyor şuan teşekkür ederim [emoji4]. Virüs eski bir usbdeki uygulamadan bulaştı. 3 tane trojan buldu daha bulur mu emin değilim. Hayırlı geceler
Kaspersky tümünü temizleyecektir :) Çok eski bir virüs kendisi :D

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
abi bilgisayardan da geçiyomuş insana.
Yaşın galiba küçük ama seni kötülemek için demiyorum :) Pc Virüsü olan Corona e-postadan geçen bir trojan (bilgisayar virüsü).Normal corona ise hava yolları (solunum) ile bulaşan bir bakteri.Pc'den insana geçmez yani :D Kim söyledi ise seni kandırmış.

Son düzenleme:

hdakdla

Asistan
Reaksiyon puanı
28
abi haberden sölediler, kapı kolundan geçmiş bilgisayardan cep telefonundan geçiyomuş.

avcı06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
abi haberden sölediler, kapı kolundan geçmiş bilgisayardan cep telefonundan geçiyomuş.
[emoji38] Evet haklısın bilgisayardan geçmiş fakat bilgisayara temasla geçiyor. Bilgisayarın içinden bulaşmıyor.