- Reaksiyon puanı
- 4,549
Sevmez olur muyum ?Seviyorsan yapıştır gitsin ?
Ben sadece öneride bulunayım dedim
Sevmez olur muyum ?Seviyorsan yapıştır gitsin ?
Icon Pack'in ismi ne ve boyut şekillerini Nova Launcher üzerinden mi yaptın ?
İkon paketinin ismi One UI Icon Pack. Kullandığım launcher'ın ismi ise Evie Launcher.Icon Pack'in ismi ne ve boyut şekillerini Nova Launcher üzerinden mi yaptın ?
İkon boyutlarını nasıl köşeleri yuvarlak yaptın launcher'ın özelliği mi ?İkon paketinin ismi One UI Icon Pack. Kullandığım launcher'ın ismi ise Evie Launcher.
İkon paketinin özelliği öyle.İkon boyutlarını nasıl köşeleri yuvarlak yaptın launcher'ın özelliği mi ?
Ben nova launcher gibi ikonların şeklini boyutunu biz ayarlıyoruz zannettimİkon paketinin özelliği öyle.
Bu hangi launcher
Evie'ye benziyor ama emin değilim, kullanıcı cevaplarsa daha iyi olur.Bu hangi launcher
Evie Launcher.Bu hangi launcher
Evet, dediğiniz gibi.Evie'ye benziyor ama emin değilim, kullanıcı cevaplarsa daha iyi olur.
Hayırlı olsun 5sten sonra mi9tye geçmek doğandan audi r8 v10a geçmek gibi bişey?Ekli dosyayı görüntüle 82546
Ekli dosyayı görüntüle 82547
5 yıllık İPhone 5s maceramdan sonra Mİ9T ile bende artık aranızdayım
Çağ atladım diyebilirimHayırlı olsun 5sten sonra mi9tye geçmek doğandan audi r8 v10a geçmek gibi bişey?
hocam call of duty kullanıcı adınız ne istek atayım beraber oynarız
Rica etsem duvar kağıdını da paylaşabilir misin ?
hocam call of duty kullanıcı adınız ne istek atayım beraber oynarız
benimki Soidey
Google'ın arama ve mesajlaşma uygulamalarını hiç sevmiyorum ikonlar hoşuma gitmiyor
Rica etsem duvar kağıdını da paylaşabilir misin ?
Tamam, Google'dan bulurum herhalde, yinede sağolun.Ben istek attım hocam
Cihazı aldığım gibi MI'nin kendi klavyesini ve Gboard'u anında etkisiz hale getirdim. Android'te SwiftKey derim, tek geçerim
Tasarım zevk meselesi, şahsen bana Google uygulamaları daha sade ve güzel geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
MIUI 11'in default duvar kağıtlarından, indirmedim.
Gboard daha iyi bence, bende onu tek geçerimSwiftKey
Cozunurluk ne? Bu:Ben niye yükleme yapamıyorum ya dosya boyutu yüksek diyor
Load albümü
V30+ dan atmaya çalıştım işte
1080 yap çözünürlüğü.V30+ dan atmaya çalıştım işte
kullanıcı adınız WraithRaw mı ?Ben istek attım hocam
Cihazı aldığım gibi MI'nin kendi klavyesini ve Gboard'u anında etkisiz hale getirdim. Android'te SwiftKey derim, tek geçerim
Tasarım zevk meselesi, şahsen bana Google uygulamaları daha sade ve güzel geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
MIUI 11'in default duvar kağıtlarından, indirmedim.